Te Huur


binnenkort
Ref. CD905 Marken: stijlvol vakantiehuis met 3 woningen, zwembad en bijgebouwen

Dit fraaie landhuis staat hoog op in de heuvels met een prachtig uitzicht, niet ver van een leuk stadje in het Noordelijk deel van de Marken, niet ver van Umbrië en Toscane. Het oude stenen pand (13 e eeuw) is volledig gerestaureerd en opgedeeld in 3 stijlvolle woningen, met totaal 5 slaapkamers en 5 badkamers. De woningen kunnen desgewenst ook met elkaar verbonden worden. Op het land (8000 m2) staat nog een gastenhuisje, plus een wasruimte/berging,  een zoutwater zwembad en een antieke houtoven. Alles wordt volledig gemeubileerd en geoutilleerd verkocht, ideaal als vakantiehuis en/of om te verhuren (hoge ratings).

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
300m2
Land:
8318 m2
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 465.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD903 omg. Perugia: Agriturismo (21 pax) met zwembad, 16 ha land en bijgebouwen

Emigreren naar Italië? Hier is je kans! Dit landgoed ligt in de groene heuvels in de driehoek tussen Perugia- Assisi en Gubbio en bestaat uit een groot gerestaureerd natuurstenen boerenhuis (600 m2), met zwembad, ca. 16 ha boerenland en diverse bijgebouwen. In het hoofdpand bevinden zich 4 volledig gemeubileerde appartementen met eigen opgang (3 met 2 slaapkamers, 1 met 3 slaapkamers) en 3 aparte gastenkamers, een gezellige gemeenschappelijke ruimte met open haard en keuken en verder wat bergingen. Er is thans een vergunning voor 21 gasten, maar plek voor meer.  Ideaal voor een gezin om zelf te wonen en je eigen agriturismo te runnen in een gebied waar het hele jaar toeristen op af komen! Interessante prijs voor zo'n groot landgoed!

Boeren landgoed of agriturismo Pand:
600m2
Land:
16 ha
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 550.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD902 Casa delle Donne: kunstenaarshuisje boven op een heuvel met olijfgaard

Dit gezellige stenen huisje boven op den heuvel tussen Perugia en het Meer van Trasimeno is perfect voor rustzoekers of kunstenaars! Het oude gebouwtje werd tot atelier omgebouwd door een Amerikaanse schilder (vandaar het grote raam op het Noorden) en later tot een knusse woning met een grote zitkamer met hoog plafond en open haard, een keuken, 1 slaapkamer en 2 badkamers. Het huisje staat op iets meer dan een kilometer van een dorpje maar is niet volledig geïsoleerd, met een prachtig uitzicht op het Trasimeno Meer, Perugia, Assisi en zelfs de Sibillini bergen in de verte. Het moet wat worden opgeknapt naar eigen smaak, maar structureel is het in orde. Het staat op 1,5 ha land met 200 eeuwenoude olijfbomen en een dennenbos. Wees er snel bij, zulke leuke huisjes vindt je niet vaak!

Villa/vrijstaand huis Pand:
90m2
Land:
1,5665 ha
Streek:
Magione
Prijs:
€ 190.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP901 Lugnano in Teverina: gerestaureerd landhuis op een rustige locatie met een mooi stuk grond, voormalige varkensstal en ruime garage

Leuke en volledig gerestaureerde plattelandswoning op zo'n 2 km van het stadje Lugnano in Teverina, in het zuiden van Umbrië. De woning is rustig gelegen op een perfect onderhouden stuk eigen grond van ruim 1,2 Ha, met grote olijfgaard, kleine wijngaard, boomgaard en grote moestuin, met uitzicht op het omringende glooiende heuvellandschap. De woning zelf heeft 3 kelderruimtes op de begane grond plus een zelfstandig appartement met, onder andere, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Via de buitentrap bereikt men de woning op de 1e verdieping, bestaande uit een woonkamer, woonkeuken met open haard, 2 slaapkamers en één badkamer. Er is een grote schuur, gebruikt als opslagruimte en garage, plus een klein bijgebouw met pizza-oven en voormalige varkensstallen. Dit laatste gebouwtje dient te worden gerestaureerd. Het appartement op de begane grond heeft vele karakteristieke details, terwijl de bovenwoning qua afwerkingen uit de jaren 70 dateert. Een heerlijk vakantiehuis, maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning, eventueel met een kleine B & B in het appartement.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
250m2
Land:
1,236 ha
Streek:
Amelia, Attigliano,Giove, Lugnano, Porchiano
Prijs:
€ 320.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD900 Montecarotto (Marken), leuk object met 3 woningen, zwembad en magnifiek uitzicht!

Dit leuke, volledig gemeubileerde pand ligt in de heuvels bij het dorpje Montecarotto in de provincie Ancona (de Marken). Het heeft een magnifiek uitzicht over de heuvels en wijngaarden en in de verte kunt u zelfs de zee zien! Het oorspronkelijke boerenhuis is volledig herbouwd met gebruik van de oude materialen en nieuwe installaties van hoge kwaliteit en is omgetoverd in een prettige en comfortabele villa. Het is opgedeeld in 3 woningen: de hoofdwoning op de begane grond, een woning erboven met buitentrap, en een huisje dat met een pergola aan het hoofdpand is verbonden. Totaal  5 slaapkamers en 3 badkamers. Een zwembad van 4 x  9 m met prachtig uitzicht, en 18000 m2 land/tuin. Een heerlijke stek voor vakantie, om zelf te zitten met vrienden of om te verhuren!

Villa/vrijstaand huis Pand:
141m2
Land:
1,8 ha
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 390.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD899 San Venanzo: klein landhuis met zwembad en bijgebouw

Dit leuke huis ligt midden in de beboste heuvels van Umbrië, op een super rustige plek. Het huis van ca 180 m2 groot heeft een ruime zitkamer, een leuke keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers, plus een ruime serre en veranda, en een bijgebouw en een klein zwembad in de tuin. Het huis is ca 20 jaar geleden nieuw gebouwd in de rustieke Umbrische stijl, met stenen muren, houten balken, een stenen buitentrap. Het uitzicht is er prachtig, een heerlijke plek om te ontstressen!

Villa/vrijstaand huis Pand:
180m2
Land:
4725 m2
Streek:
San Venanzo
Prijs:
€ 310.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD897 Hart van Umbrië: boerenhuisje met spectaculair uitzicht

Als u op zoek bent naar UITZICHT, dan heeft u het hier gevonden! Dit kleine boerenhuis ligt hoog op de rotsen, net boven de resten van een oud kasteel (uit 1130), en heeft het mooiste uitzicht op het Zuiden dat je je kan voorstellen: je kijkt uit over de olijfgaarden, de heuvels, dorpjes, de Tiber vallei en nog verder. Het oude stenen boerenhuisje is 40 jaar geleden gerenoveerd en heeft een zonnige woonkeuken met open haard en keukentje, 3 slaapkamers en 1 badkamer op de eerste verdieping, plus 3 vertekken beneden (garage, kelder en stookhok). Het is gedateerd maar de constructie is prima in orde. Een perfect klushuis, voor een interessante prijs, ideaal voor wie op een geweldige lokatie wil zitten en het huis langzamerhand wil opknappen!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
140m2
Land:
3 ha
Streek:
Collazzone, Gualdo Cattaneo, S. Terenziano
Prijs:
€ 145.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD896 Umbertide, magnifiek eigendom met middeleeuwse toren en 2 gerestaureerde huisjes

Een uniek object! Een landgoed met 2 ha land, 2 volledig gerestaureerde huisjes erop en een echte middeleeuwse (uit 1325) uitkijktoren van 14 meter hoog met oude muren eromheen! Prachtige plek hoog gelegen in de heuvels bij Umbertide, iets ten noorden van Perugia, met schitterend uitzicht, ook in de winter prachtig en altijd boven de mist van het Tiber dal. Gelegen naast een natuurpark in de ongerepte natuur. Thans 2 woonkeukens, 2-3 slaapkamers, 2 badkamers, bergingen, terrassen, veranda, afgezien van de te restaureren /uit te bouwen toren. Ideaal als vakantiehuis en als bijzonder restauratieproject!

 

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
162m2
Land:
2 ha
Streek:
Umbertide, Montone
Prijs:
€ 450.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP895 Trevi: charmant gerestaureerd traditioneel stenen landhuis met zwembad en panoramisch terras op loopafstand van het stadje

Karakteristieke natuurstenen boerenwoning op loopafstand van het heuvelstadje Trevi. De woning is volledig gerestaureerd in authentieke stijl, maar voor de onder architectuur gerealiseerde aanbouw is gebruik gemaakt van hedendaagse bouwmaterialen. Dit contrast tussen "oud en nieuw" geeft het huis een bijzonder aangenaam karakter. In het huis bevinden zich de woonkamer, woonkeuken, eetkamer en 3 slaapkamers, en in de aanbouw de entree op 2 verdiepingen, 2 badkamers en een appartement met woon-/eetkamer, slaapkamer en badkamer. Naast de woning een ruim panoramisch terras met uitzicht op Trevi en de Umbrische vallei. Ruim 2 hectare land, voornamelijk bestaande uit olijfgaarden, waarin zich ook het zwembad met zonneweide bevindt. Een heerlijke (vakantie)woning waar u direct in kunt stappen!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
274m2
Land:
2,075 ha
Streek:
Trevi
Prijs:
€ 790.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP894 Lugnano in Teverina: prachtig herbouwd landhuis met adembenemend uitzicht en 3 hectare grond

Dit rustieke landhuis is in 2006/2007 volledig herbouwd met hedendaagse bouwmaterialen, in overeenstemming met de meest recente norm- en regelgeving, maar tegelijkertijd met respect voor de traditionele Umbrische bouwstijl. Het is mooi en rustig gelegen in het glooiende heuvellandschap ten zuidwesten van Lugnano in Teverina, met weids uitzicht tot ver in Lazio en Toscane. De woning bestaat uit een zeer ruime woonkamer (80 m2), woonkeuken, badkamer en veranda op de begane grond, 2 slaapkamers met badkamer op de 1e verdieping en 1 slaapkamer in het torentje. Ruim 3 hectare land, met een grote olijfgaard, akkerland en weiland. Geschikt voor zowel permanente bewoning als vakantiewoning.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
225m2
Land:
3,076 ha
Streek:
Amelia, Attigliano,Giove, Lugnano, Porchiano
Prijs:
€ 430.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD893 Zuid-Toscane: B&B/Casa vacanze met 4 woningen, zwembad en land

Dit volledig gerestaureerde complex maakt deel uit van een oude borgo (middeleeuws dorpje boven op een heuvel) in Zuid-Toscane, tussen Arezzo, Siena en Cortona. Het bestaat uit een stoer pand (ooit een klooster) met 3 vakantiewoningen erin,  een aparte dependance (woning eigenaars), met terrassen, een op zonne-energie verwarmd zwembad met waanzinnig mooi uitzicht, een eigen wijngaard, een olijfgaard met 200 bomen. Totaal zijn er 4 keukens, 4 slaapkamers, 4 badkamers, alles in typische Toscaanse stijl en tip-top in orde. Perfect om te relaxen, genieten van de rust, het mooie dorpje en de prachtige natuur, voor permanente bewoning in combinatie met de verhuur van de appartementen. 

Bed & Breakfast of Vakantiecomplex te koop Pand:
280m2
Land:
8000 m2
Streek:
Toscane
Prijs:
€ 635.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD891 Isola del Giglio: luxe villa met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee

Uniek: uw eigen huis op het Toscaanse eiland Giglio! Deze luxe villa heeft een waanzinnig uitzicht over zee, richting de Toscaanse kust, tegenover de Argentario met Porto Santo Stefano en Porto Ercole. De perfect onderhouden villa is voorzien van alle comfort, zoals vloerverwarming, prachtige natuurstenen vloeren, overal grote ramen met zicht op de Middellandse Zee, een zeer ruime, lichte zitkamer met eraan een open keuken, in totaal 3 slaapkamers,  3 elegante badkamers, ruime terrassen, zithoeken in de terras-vormige tuin, een buitenkeuken en jacuzzi, een gasten appartementje, een garage en eigen oprijlaan. Het strand met heerlijk restaurant in de strandtent is vlakbij, het dorp waar elk uur de veerpont aankomt ook. Ideaal voor lange relaxte vakanties of ook prima om te verhuren!

Villa/vrijstaand huis Pand:
175m2
Land:
3040 m2
Streek:
Toscane
Prijs:
€ 1.500.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD890 Lago di Montepulciano, leuk gerestaureerd huisje

Dit leuke huis was ooit een oude boerenschuur en is helemaal omgeturnd in een comfortabele vakantiewoning volledig op de begane grond. Het ligt net onder het pleintje van een vissersdorpje aan de rand van het Lago di Montepulciano. Prachtig weids uitzicht over de glooiende heuvels en zeer centraal gelegen precies op de grens tussen Umbrië en Toscane. Ruime veranda met open haard, zitkamer met moderne open keuken, 3-4 slaapkamers, 2 badkamers, leuke tuin van 750 m2 met aflsuitbare toegangspoort, parkeeruimte, terrassen en een klein zwembad erin. Ideaal als vakantiewoning of om te verhuren!

Villa/vrijstaand huis Pand:
100m2
Land:
750 m2
Streek:
Toscane
Prijs:
€ 195.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP889 Mompeo: nieuw gebouwd stenen landhuis in het hart van de Sabina met grote olijfgaard en weids uitzicht

Nieuw gebouwd (2007) natuurstenen landhuis, op een steenworp van Rome, maar rustig gelegen in het glooiende heuvellandschap van de streek Sabina, vlak bij het dorpje Mompeo. De lichte woning heeft een woonkamer, woonkeuken, slaapkamer, badkamer en bijkeuken op de begane grond, allen grenzend aan de tuin, en 2 slaapkamers plus een badkamer op de 1e verdieping, welke ook direct vanaf het achter de woning gelegen terras toegankelijk is. Een zeer ruime garage achter de woning en ruim 1,4 hectare land, met onder meer een boomgaard en een olijfgaard. De woning verkeert in uitstekende staat en kan direct betrokken worden. Zeer geschikt als vakantiehuis, maar ook prima geschikt voor permanente bewoning.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
180m2
Land:
1,407 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 270.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP888 Giove: ruime landelijke villa met grote tuin en zwembad, uitermate geschikt voor toeristische activiteit

Deze ruime landelijke villa is midden jaren '90 gebouwd en in 2007 uitgebreid met een aanbouw. Uiterlijk heeft de pand het karakter van een statige villa, maar intern zijn diverse traditionele elementen toegepast, zoals houten balken en de typerende dakconstructie in de aanbouw met houten balken en terracotta tegels. De 9 slaapkamers en badkamers zijn elegant ingericht, waarbij de kleuren en stoffering op elkaar zijn afgestemd en tevens de naam bepalen van de kamers. Aangezien de structuur wordt gebruik als B & B, is er tevens een ruime ontspanningsruimte met open haard, een professionele keuken met eetzaal, een fitnessruimte en een receptie. Een grote tuin, met zwembad, terrassen en recreatieweide, omringt de villa. De staat van onderhoud is goed en de villa wordt vrijwel volledig gemeubileerd verkocht. Ideaal voor wie een toeristische activiteit in Italië wil overnemen of beginnen.

Villa/vrijstaand huis Pand:
485m2
Land:
6090 m2
Streek:
Amelia, Attigliano,Giove, Lugnano, Porchiano
Prijs:
€ 650.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD887 Heuvels San Venanzo: volledig gemeubileerde woning in kleine residence, gemeenschappelijk zwembad, privé garage

Deze prachtwoning ligt in een kleinschalig complex van 8 wooneenheden, in 1992 gebouwd boven op een heuvel met waanzinnig uitzicht rondom en verdeeld over 3 panden, met een groot gemeenschappelijk zwembad, parkeerplaats, en zelfs een eigen ondergrondse garage. De woning van 120 m2 op 2 verdiepingen ligt aan 3 kanten vrij en heeft op de begane grond een entree, gang, keuken, studeer/gastenkamer, 1 badkamer en zitkamer met open haard, en pergola met prachtig uitzicht , en 2 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 met bad en 1 met balkon) op de eerste verdieping. Volledig gemeubileerd (incl. wasmaschine, afwasmachine, elektr. oven, magnetron, TV etc). Ideaal voor vakanties en/of om te verhuren!

woning in een residence Pand:
120m2
Land:
5000 m2
Streek:
San Venanzo
Prijs:
€ 147.000

Ref. CP886 Karakteristieke stenen villa op een panoramische locatie aan de rand van een klein dorpje tussen Spoleto en Terni

Voormalige oude stenen boerderij uit 1890, recentelijk volledig gerenoveerd en uitgebreid met originele materialen van hoge kwaliteit, waardoor een mooie en karakteristieke landelijke villa is gecreëerd aan de rand van het historisch centrum van het oude middeleeuwse dorpje Casteldilago. De villa, met een weids uitzicht op de Valnerina, heeft een woonkeuken, zitkamer, eetkamer en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping, naast een prachtige tuin. Perfect onderhouden en voorzien van alle comfort, privé gelegen maar niet geïsoleerd, is dit huis zowel geschikt voor permanente bewoning of als een luxe vakantiewoning. Het huis kan ook volledig of gedeeltelijk gemeubileerd worden gekocht.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
260m2
Land:
1272 m2
Streek:
Valnerina
Prijs:
€ 295.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD885 Heuvels Marsciano, groot ter restaureren boerenhuis

Dit is een interessant bouwproject voor wie een echt authentiek boerenhuis wil in het prachtige Umbrische landschap, met ruimte zat voor een groot gezin, of voor veel vrienden, of om te verhuren. Het huis ligt midden in de driehoek tussen Perugia, Marsciano en het Lago Trasimeno. Het heeft de typische indeling met stallen, boerenwerk ruimtes en wijnkelders met hoge plafonds op de begane grond en de woning van het gezin erboven met de grote woonkeuken  in het midden met zijn gigantische open haard waar omheen het hele gezin samen zat te koken, eten en drinken, en daaromheen de vele slaapkamers. Je kan er de gezellige sfeer van de tijd waarin de mensen in contact leefden met de natuur nog steeds voelen!   Het huis moet volledig gerestaureerd worden (geschat op ca 1200 euro per m2), en eenmaal gerestaureerd zal het een fantastisch huis zijn om in te relaxen en te genieten van het mooie landschap en uitzicht en niet ver van plaatsen en steden. Wij hebben een team van goede vakmensen in ons netwerk, die uw taal spreken en uw wensen begrijpen.

Te restaureren boerenhuis Pand:
600m2
Land:
3540 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 135.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD884 Perugia, 2 woningen te koop in historisch kasteeltje

Twee woningen te koop in een uniek eigendom! Deze prestigieuze middeleeuwse palazzo  (soort kasteeltje) van ruim 1000 m2 groot, bestaat uit 5 appartementen, woning eigenaars, groot zwembad, tuin en 7 ha landbouwgrond.  Zeer centraal gelegen tussen Perugia en Lago Trasimeno, niet ver van de beroemde Antognolla golfbaan.  De eigenaars verkopen het gehele landgoed (CD875), maar zijn ook bereid  slechts 1 of 2 apart woningen te verkopen.

Ideaal als een heerlijke vakantie accomodatie op een exclusief historisch landgoed!

woning in een residence Pand:
80m2
Land:
70 m2
Streek:
Corciano
Prijs:
€ 160.000

+ €180000


Ref. CD883 Perugia, elegant herenhuis te koop

Dit elegante herenhuis van ca 300 m2 groot ligt samen met een boerenhuis (CD882, ook te koop) net buiten een klein middeleeuws dorpje tussen Perugia en Marsciano. Het werd rond 1880 gebouwd door een welgestelde familie en in 2000 met liefde gerestaureerd en omgetoverd in een comfortabel woonhuis, met behoud van de originele kenmerken zoals bogen, hoge plafonds en grote ramen. Het heeft een ruime keuken met terras, een dubbele salon met open haard, een grote studeerkamer met dakterras, 4 slaapkamers, 3 badkamers,  een zolderverdieping (voor meer kamers), een garage  in een weelderige tuin met terras en zitkhoekjes. Het huis heeft zijn eigen opgang en parkeerplaats voor de deur. Ideaal als vakantiehuis of als B&B in combinatie met het boerenhuis er tegenover.

Villa/vrijstaand huis Pand:
300m2
Land:
500 m2
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 390.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD882 Perugia, charmant gerestaureerd boerenhuis te koop

Wees er gauw bij want dit charmante huisje is zo weg! Het ligt (samen met het  grote pand (CD883, dat ook te koop staat) net buiten een klein middeleeuws dorpje tussen Perugia en Marsciano. Toen de eigenaars het geheel kochten ontdekten ze dit gebouw helemaal verstopt onder de begroeing! Ze restaureerden het met liefde en toverden het om in een comfortabel woonhuis, met behoud van de originele kenmerken zoals bogen en oude balken, met een rustieke keuken, een dubbele zitkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, in een weelderige tuin met terras en zitkhoekjes. Het huis heeft zijn eigen opgang en parkeerplaats aan het boerenweggetje. Ideaal als vakantiehuis of als B&B in combinatie met het grotere pand ernaast.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
150m2
Land:
450 m2
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 260.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD881 San Vito, vrijstaand huis aan de rand van een dorp met prachtig uitzicht

Een huis aan de rand van een dorp, vrijstaand maar niet geisoleerd is niet makkelijk te vinden, maar dit is zo'n buitenkansje! Dit huis ligt verstopt in een klein dorpje hoog in de ongerepte heuvels ten Zuiden van Perugia. Het is recentelijk gerenoveerd en omgeturnd in een comfortabele woning met 4 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime lichte zitkamer met open haard, complete keuken, eetkamer, kelder en een bijgebouw op 2 verdiepingen in de tuin met bloemen en olijfbomen. Als u onder een romantisch boogje in het oude dorp doorloopt komt u bij het huis dat meteen opvalt door het licht en het prachtige uitzicht over het Umbrische landschap op, met zijn dorpjes, olijfgaarden en de skyline van Perugia in de verte. Een ideale stek voor (lange) vakanties, permanente bewoning of verhuur!

Villa/vrijstaand huis Pand:
200m2
Land:
1460 m2
Streek:
San Venanzo
Prijs:
€ 295.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CY879 Ten Zuiden van Perugia, vrijstaande villa in complexje

Comfortabel vrijstaand landhuis in een rustige kleinschalig complexje met gemeenschappelijk zwembad, even ten Zuidwesten van Perugia, met mooi open uitzicht over het typisch Umbrische glooiende landschap. 

Het huis van ca 200 m2 is gebouwd in de Umbrische boerenstijl (handgemaakte terracotta vloeren, houten balken, open haard) met gebruik van hoogwaardige materiale, en heeft een hoge open zitkamer met glazen boogdeuren naar tuin en terras, een open haard, een studeerkamer, eetkamer, volledig toegeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamer, en wasruimte en extra kamer in de kelder. Verder staat er in de tuin een groot bijgebouw (100 m2) met mooie open bogen dat gebruikt wordt als stalling, opslag en schaduwrijke lounge ruimte.  Perfect onderhouden privé tuin met terrassen, prieeltjes, gazon, bloemen en fruitbomen, en een moestuin. 

Een ideaal huis voor permanente bewoning of als vakantiehuis in een beschermde omgeving.

Villa/vrijstaand huis Pand:
200m2
Land:
2988 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 580.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP878 Spoleto: volledig gerestaureerde vrijstaande dorpswoning met ruime tuin en panoramisch terras.

Karakteristieke en volledig gerestaureerde, vrijstaande dorpswoning met panoramisch terras, rustig gelegen aan de rand van een klein dorpje in de gemeente Spoleto. De woning heeft op souterrain niveau een ruime garage plus een kelder, een aan het ruime terras gelegen woonkeuken en woonkamer op de begane grond, 2 slaapkamers plus badkamer op de 1e verdieping en 1 slaap-/torenkamer op de 2e verdieping. Een terrasvormige tuin van ruim 1.000 m2, met olijfgaard, moestuin, pizza-oven, barbecue en mogelijkheid realisatie zwembad, omringt de woning aan 3 kanten. Een op het zuiden gelegen, heerlijk ruim terras van zo'n 60 m2, deels overdekt, biedt de mogelijkheid om van het vroege voorjaar tot het late najaar de avonden buiten door te brengen. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht. Een perfecte vakantiewoning, maar ook geschikt voor permanente bewoning.

Villa/vrijstaand huis Pand:
218m2
Land:
1053 m2
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 300.000

volledig gemeubileerd


Nieuwe info!
Ref. CD877 Perugia centrum, landgoed met boerenhuis en 6 ha land

Zoekt u naar een huis rustig gelegen in de campagne maar toch op loopafstand van de gezelligheid van een stad, waar je even snel een terrasje kan pakken?  Dan is dit uw kans! Dit mooie landgoedje ligt net onder het stadscentrum van Perugia, de bruisende studentenstad en hoofdstad van Umbrie. Het dal onder dit deel van de oude stad  is beschermd, dus het komt niet vaak voor dat er huizen vrijkomen.  Het pand bestaat uit een ruime woning op de 1e verdieping met grote zitkamer (met zicht op het centrum), 4 slaapkamers, 2 badkamers; een appartement (55 m2) op de begane grond, een grote open stal (nu ruwbouw) van 130 m2, een garage en technische ruimtes (55 m2), een magazijn (56 m2) en een apart bijgebouw van 84 m2. Eenmaal gerestaureerd zou het perfect zijn als agriturismo, met bijna 6 ha land (akkerland, wijngaard en olijfgaard), op loopafstand van Perugia!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
570m2
Land:
5,8315 ha
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 490.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD876 Cannara, villa met zwembad en zicht pal op Assisi

Deze prestigieuze villa staat op een heuvel pal tegenover Assisi en heeft het mooiste uitzicht dat je je kan voorstellen: over het dal, de gouden koepel van de Basilica di Santa Maria degli Angeli en op Assisi (Unesco Wereld erfgoed), waar Sint Franciscus leefde in de 12e eeuw. Het huis is in 2007 gebouwd volgens de hoogste eisen op het gebied van comfort, veiligheid en energiebesparing. Het heeft 3 verdiepingen, een goed onderhouden en verlichte tuin met cipressen oprijlaan, een dubbele zitkamer, Umbrische keuken met open haard (om binnen te barbecuen) en veranda, 4 slaapkamers, 5 badkamers, een ruime kelder met garage, en ernaast een mooi zwembad met terrassen en poolhouse. Ideaal voor  permanente of lange bewoning maar ook om te verhuren in een zeer gewilde streek.

Villa/vrijstaand huis Pand:
380m2
Land:
5000 m2
Streek:
Assisi, Spello, Bevagna, Cannara
Prijs:
€ 790.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD875 Corciano, middeleeuws palazzo met zwembad en 7 ha land

Een uniek eigendom te koop! Deze prestigieuze middeleeuwse palazzo van ruim 1000 m2 groot, bestaat uit 5 appartementen, de woning van de eigenaars, een groot zwembad, een tuin en 7 ha goede landbouwgrond.  Zeer centraal gelegen tussen Perugia en Lago Trasimeno, niet ver van de beroemde Antognolla golfbaan.  De eigenaars verkopen het gehele landgoed, of eventueel ook enkele woningen apart (zie CD884). 

Ideaal voor exlcusieve bewoning of als een heerlijke vakantie accomodatie op een historisch landgoed!

Luxe landhuizen, kastelen of palazzi Pand:
1000m2
Land:
7 ha
Streek:
Corciano
Prijs:
€ 1.800.000

Bod aanvaard
Ref. CD874 Canalicchio, ruïne met waanzinnig uitzicht!

BOD AANVAARD

 Ruïne van ca 300 m2 groot met bijgebouw van 65 m2, op een rustige plek in het hart van Umbrie net buiten het kasteeldorpje/relais Canalicchio, met een waanzinnig mooi uitzicht over de heuvels, dorpjes en Tibervallei, op het Zuiden.  Terrein ca 2700 m2, waterleiding tot aan het huis, en elektra.  Volledig (af te breken en) te restaureren. Het zou een prachtig woonhuis van 300 m2 (of kleiner, indien gewenst) kunnen worden op  2 verdiepingen, met een gastenhuis/poolhouse erbij en een zwembad, helemaal naar uw eigen smaak.  Ons Nederlands sprekende bouwteam kan u hierbij adviseren.

Te restaureren boerenhuis Pand:
365m2
Land:
2755 m2
Streek:
Collazzone, Gualdo Cattaneo, S. Terenziano
Prijs:
€ 40.000

In prijs verlaagd!
Ref. CP871 Idyllisch gelegen antieke boerenwoning met imposante ruimtes en circa 22 ha land.

Deze bijzondere boerenwoning is idyllische gelegen aan het riviertje Menotre, tussen Foligno en Spoleto. De speelse indeling van de woning en de afmetingen van enkele ruimtes, die, mede door hun robuste uiterlijk en open haarden, meer lijken op zalen van een kasteel dan op kamers van een woning, bepalen het particulaire karakter van deze woning. De woning zelf beschikt over 4 slaapkamers, waarvan één in een grot en één hele grote met open haard, en 2 badkamers. De naastgelegen, vrijstaande dependance herbergt een volledig appartement met één slaapkamer en één badkamer. Zodra u deze sfeervolle woning betreedt, waant u zich weer in de Middeleeuwen en lijkt het of u op elk moment een jonkvrouw of ridder tegen zou kunnen komen. Geschikt als riante (vakantie)woning, maar ook voor een toeristische activiteit in de vorm van een agriturismo of B & B.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
540m2
Land:
21,7 ha
Streek:
Foligno, Valtopina
Prijs:
€ 525.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CP870 Groot bouwperceel met olijfgaard en een spectaculair uitzicht tussen Orvieto en Todi.

Groot en panoramisch gelegen bouwperceel aan de rand van het dorp Civitella del Lago, in de gemeente Baschi. Het terrein, gelegen op de helling van een heuvel, bestaat uit een grote olijfgaard van bijna 9.000 m2, waarvan 4.240 m2 bebouwbaar. De bebouwingsindex is gelijk aan 0,25 m3/m2, wat resulteert in een maximaal toegestaan bouwvolume gelijk aan 1.060 m3, oftewel zo'n 380 m2 bovengronds. Gebruiksbestemmingen zoals toeristenaccomodaties (geen hotel) genieten de voorkeur, terwijl bed and breakfast, kamerverhuuractiviteit en woonbestemming als compatibel worden beschouwd.

Grond, bouwkavels Pand:
0m2
Land:
8960 m2
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ 100.000

Bod aanvaard
Ref. CD869 Maremma-Toscane, etno chic landhuis + te restaureren schuur

Dit interessante eigendom ligt in de Toscaanse Maremma, tussen de zee, Umbrie en Lazio in. Bekende plaatsen in de omgeving zijn Sorano, Pitigliano (oud stadje beroemd om zijn ghetto maar ook om de internationale hippie kunstenaarsgemeenschap), Saturnia, Bolsena , Orvieto, Viterbo en ook de Middellandse Zee met Porto Ercole is niet ver. Het bestaat uit twee grote tweelingpanden van elk circa  150/155 m2. Eén is al gerestaureerd en thans opgedeeld in 2 wooneenheden die weer makkelijk met elkaar verbonden kunnen worden, één de eigenaarswoning met een grote open space woonkamer van ca 50 m2, 2 ruime slaapkamers met vide en 2 badkamers; het andere deel is een gastenwoning met 1 slaapkamer en 1 badkamer. Het zonnige pand ligt geheel op de begane grond, met hoge plafonds en grote ramen. De huizen staan in een klein boerengehucht met 5/6 huizen, maar hebben genoeg privacy; aan de voorkant kijk je uit op het open boerenland en een olijfgaard met ongeveer 30 olijfbomen. De huizen kunnen ook apart verkocht worden: €240.000 voor het gerestaureerde huis, €50.000 voor het te restaureren pand. Ideaal als eigen vakantiehuis en om te verhuren, en het andere pand als restauratieproject; interessant voor twee stellen vrienden die samen hun vakanties in de Maremma willen doorbrengen!

Villa/vrijstaand huis Pand:
310m2
Land:
7621 m2
Streek:
Toscane
Prijs:
€ N/A

Bod aanvaard


Ref. CD868 Eenvoudig boerenhuisje met geweldig uitzicht midden in Umbrie

Dit leuke boerenhuisje op 2 woonlagen ligt aan een rustig weggetje vlak onder een kasteeldorpje en heeft een magnifiek uitzicht over het glooiende Umbrische landschap, de hoofdplaats Perugia en je kan zelfs Assisi zien liggen in de verte! Het is een echt oud huisje (ooit zat er een winkel in) met de typisch Umbrische verspringende daken, houten balken plafonds, dikke natuurstenen en bakstenen muren, nisssen, open haarden, binnenluiken, oude deuren, etc. Er zijn 4 slaapkamers, 3 badkamers, en verder wat rommelhokken waar meer (gasten)kamers, een atelier of ander soorten ruimtes van gemaakt kunnen worden. Het is een simpel huis, heel basic, wat je in feite zo kan betrekken, en eventueel later verbeteren. Tuin met fruitbomen en 100 oude olijfbomen!

Villa/vrijstaand huis Pand:
200m2
Land:
5640 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 170.000

Ref. CD867 Passignano: gezellig boerenhuis met zwembad en B&B

Dit gezellige natuurstenen boerenhuis van ca. 390 m2 is gerestaureerd met behoud van de meeste originele kenmerken (houten balken, bogen, terracotta) en toch zeer comfortabel en elegant.  Het ligt boven een mooie groene vallei tussen het Trasimeno Meer en de Toscaanse grens (Cortona). Het huis heeft een sfeervolle zitkamer met open haard en bogen, een nieuwe veranda, studeerkamer, een keuken, een gezellige ontbijtzaal, alle met deuren naar de terrassen en de tuin, 6 slaapkamers (waarvan 3 thans gebruikt als B&B), 7 badkamers. Totaal 11.000 m2 land. In de prachtig onderhouden omheinde tuin van 5.500 m2 bevinden zich een nieuw zwembad, een buitenkeuken en overal zithoekjes om te relaxen. Een ideale stek voor lange vakanties, of om te verhuren in zijn geheel of als B&B.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
390m2
Land:
1,1001 ha
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 895.000

Ref. CP866 Montecastrilli: prachtig landhuis met vrijstaande studio en groot stuk grond in een rustige en panoramische positie.

Mooi landhuis even buiten de bebouwde kom van Casteltodino, zorgvuldig en smaakvol gerestaureerd en uitgebreid, met dependance, zwembad, tuin van ongeveer 4.500 m2 en ruim 2 hectare grond. Het huis, op een rustige en zonnige locatie, bestaat uit een woonkamer, woonkeuken, eetkamer, 3 slaapkamers en 3 badkamers, terwijl het bijgebouw bestaat uit een studio-woonkamer met vide, slaapkamer en badkamer met douche. Mooi en comfortabel zwembad. Omheinde tuin met mooi gazon, verschillende hoge bomen en kleine boomgaard, en ruim 2 hectare landbouwgrond met grote olijfgaard. In uitstekende staat en zeer geschikt als eerste woning, maar ook als een luxe tweede huis.

Villa/vrijstaand huis Pand:
350m2
Land:
2,545 ha
Streek:
Acquasparta, Massa Martana
Prijs:
€ 580.000

Nieuwe info!
Ref. CP864 Tussen Todi en Orvieto: natuurstenen villa met zwembad en prachtig uitzicht

Deze nieuw gebouwde, maar karakteristieke natuurstenen woning, is rustig gelegen in het beboste heuvellandschap tussen Orvieto en Todi met een mooi weids uitzicht. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, allen met eigen badkamer, een woonkamer met openhaard, eetkamer en woonkeuken, een houtgestookte oven, een zwembad met mooi zonneterras en ongeveer 3.300 m2 land. De kenmerkende afwerkingen, zoals terracotta vloeren en plafonds en dak met houten balken en terracotta tegels, geven het huis een bijzonder aangename sfeer. Er was wat achterstallig onderhoud, maar de eigenaar heeft besloten dit op te pakken, zodat de woning in optimale staat kan worden verkocht. Het is eventueel mogelijk om samen met de woning een nabij gelegen dependance te kopen, eveneens nieuw gebouwd en in dezelfde stijl, ideaal als gastenverblijf. Zeer geschikt voor wie van rust en privacy houdt!

Villa/vrijstaand huis Pand:
220m2
Land:
3300 m2
Streek:
Todi, Monte Castello di Vibio
Prijs:
€ 350.000

deel meubilair inbegrepen


In prijs verlaagd!
Ref. CD862 Bettona, eigendom met 11 slaapkamers en olijfgaard

Wilt u een B&B of kleinschalig vakantiecomplex starten in Umbrie? Dan is dit object wellicht interessant en niet te duur! In de heuvels boven Bettona, midden tussen de bossen en olijfgaarden, liggen deze twee panden naast elkaar en verbonden door een ruime veranda, met wel 11 slaapkamers en vele gemeenschappelijke ruimtes, ideaal voor een gemeenschap of vakantieappartementen. Het originele boerenhuis (230 m2) op 2 verdiepingen zou de eigenaarswoning kunnen zijn en receptie, terwijl het grote pand ernaast (309 m2) op de begane grond perfect is voor verhuur. Het Etruskische stadje Bettona en omgeving is zeer geschikt om te relaxen en te genieten van de natuur, maar ook dichtbij de hoofdstad Perugia, het vliegveld en Assisi. Ruime olijfgaard met ongeveer 250 bomen, dus genoeg olijfolie voor uw gasten! 

Bed & Breakfast of Vakantiecomplex te koop Pand:
540m2
Land:
1,5 ha
Streek:
Bettona
Prijs:
€ 345.000

Verkocht
Ref. CP860 Acqualoreto: halfvrijstaand en volledig gerestaureerd dorpshuis met 2 appartementen en een kleine binnenplaats.

Leuke en volledig gerestaureerde dorpswoning, gelegen aan het centrale pleintje van een klein dorpje tussen Todi en Orvieto, met een zelfstandig appartement op zowel de begane grond als 1e verdieping. Het appartement op de begane grond, met ingang vanaf de straat en de tuin, bestaat uit een woonkeuken, zit-/slaapkamer, badkamer en bergkast, het appartement op de 1e verdieping, met ingang via een buitentrap vanuit de tuin, uit een dubbele woonkamer met open haard, keukentje, 2 slaapkamers en badkamer. Naast de woning ligt een kleine, vrijwel volledig betegelde tuin. Mogelijkheid om een kleine 5.000 m2 extra land bij te kopen, gelegen op korte afstand van de woning en deels met een bouwbestemming, met de mogelijkheid één ruime of meerdere kleinere woningen te bouwen. De woning, al dan niet in combinatie met het extra land, kan worden gebruikt voor permanente bewoning, vakantiewoning, toeristische doeleinden of tijdelijke woning tijdens de bouw van een eigen woning.

Huis in een dorpje/stad Pand:
95m2
Land:
52 m2
Streek:
Todi, Monte Castello di Vibio
Prijs:
€ N/A

VERKOCHT


Ref. CD859 bij Perugia, prestigieuze 11e eeuwse wachttoren met 10 ha land

Heeft u altijd een eigen kasteel willen hebben? Hier is uw kans! Deze 11e eeuwse wachttoren (op een strategische plek op een heuvel) is in de loop der eeuwen uitgebouwd tot een kasteeltje met muur met kantelen, en recentelijk met zorg omgevormd tot een comfortabel en luxe gezinshuis met 6 slaapkamers, een prachtige salon met gewelfde kruisplafonds en grootse open haard, dikke stenen muren en originele terracotta vloeren, en veel meer authentieke kenmerken die zijn behouden. Op de binnenplaats staat ook een bijgebouw waar indien gewenst nog een woning van gemaakt zou kunnen worden (voor personeel of gasten), een ruime omheinde tuin en 10 ha akkerland waarop ook een olijfgaard met ca. 200 bomen. Ideaal als huis voor een groot gezin of als B&B of agriturismo vlakbij Perugia en het Meer van Trasimeno!

Luxe landhuizen, kastelen of palazzi Pand:
600m2
Land:
10,583 ha
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 1.300.000

Ref. CP858 Noord Lazio: gezellig en privé gelegen landhuis met een groot stuk land verzorgd tot in de puntjes.

Mooie landelijk en privé gelegen woning midden in de natuur. Het huis is volledig gerenoveerd en bestaat uit een woonkamer, een keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers, plus 2 veranda's. Het huis verkeert in uitstekende staat en is direct bewoonbaar. Rondom het huis vinden we een prachtige tuin, omringd door een grasveld met verspreid staande bomen en struiken, volledig omheind en perfect onderhouden, van in totaal ongeveer 8.000 m2. Hier bevinden zich ook een carport voor 2 auto's, een houten tuinhuisje en een opbouwzwembad. De rest van het land bestaat uit bos dat op een helling ligt. Een mooi uitzicht op het omliggende landschap. Zeer geschikt voor liefhebbers van de natuur, zowel als hoofdverblijf, maar ook als een prachtig tweede huis.

Villa/vrijstaand huis Pand:
160m2
Land:
1,398 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 330.000

Nieuwste aanwinsten
Ref. CD856 Trasimeno, villa met 3 woningen, zwembad en magnifiek uitzicht over het meer

Deze moderne villa ligt hoog op een heuvel met uitzicht over het hele Trasimeno meer en zijn eilandjes, met echt een waanzinnig mooi uitzicht! Het werd gebouwd in 2008 en bestaat uit 3 woonlagen, met op de begane grond 2 gastenwoningen met ieder 1 slaapkamer, woonkeuken en terras, boven het zwembad en zonneterras, en op de 1e en 2e verdieping de zeer ruime en lichte hoofdwoning, met veranda en een gigantisch terras, een open space zitkamer, een moderne design keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Het is een energie-zuinige woning, met goede isolatie en vloerverwarming. Ideaal voor permanente bewoning en verhuur van de appartementen, en maar genieten van dat uitzicht!

Villa/vrijstaand huis Pand:
300m2
Land:
6580 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 780.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD855 Cortona, charmant boerenhuis met zwembad

Dit charmante boerenhuis ligt op een rustig plekje in de heuvels tussen Cortona en Umbertide, in Toscane op de grens met Umbrie. Het oude stenen woonhuis is gedeeltelijk gerestaureerd met behoud van zoveel mogelijk oude kenmerken en wordt gebruikt als vakantiehuis. Het heeft een loggia, een ruime woonkeuken met oude stenen open haard, 4-5 slaapkamers (waarvan 3 in de tabakstoren), een nieuwe badkamer en een terras met prachtig uitzicht. De kelders en oude stallen op de begane grond bevinden zich nog in de oude staat (ongerestaureerd). Groot mooi zwembad in de tuin met grasveld om te relaxen en zonnebaden. Ideaal als vakantiehuis!

Te restaureren boerenhuis Pand:
280m2
Land:
1,4 ha
Streek:
Toscane
Prijs:
€ 290.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD854 Trasimeno meer, torenhuis met olijfgaard en prachtiguitzicht

Dit fascinerende stenen torenhuis ligt op de flank van de heuvel aan de noordkant (op het zuiden) van het Trasimeno Meer, met prachtig uitzicht over het meer en de eilandjes! De oude toren is in de loop der eeuwen uitgebouwd en omgevormd in een woonhuis op 3 verdiepingen, met op de begane grond een grote woonkamer met bogen, keuken en badkamer, op de eerste verdieping een zitkamer met balkon (wat een uitzicht!), keuken, ruime slaapkamer en badkamer, en op de tweede verdieping ook een zitkamer met balkon (nog mooier uitzicht!), 2 slaapkamers en 1 badkamer. Tuin met eeuwenoude olijfbomen op terrassen aan weersijden, met parkeergelegenheid en genoeg ruimte voor een zwembad. Rustige ligging aan doodlopende weg, geen lawaai van wegen. Het torenhuis is meteen bewoonbaar, maar met een kleine extra investering kan het worden omgeturnd tot een perfect vakantiehuis, prima voor (lange) vakanties of om te verhuren. 

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
240m2
Land:
1554 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 299.000

Onder bieding
Ref. CD853 Lago Trasimeno, prachtige villa met zwembad en magnifiek uitzicht

Comfortabele en zonnige villa met zwembad en magnifiek uitzich op het Trasimeno Meer en op nog geen half uur rijden van Perugia! De villa werd gebouwd in 2002 en is altijd uitstekend onderhouden. Het heeft een heerlijke tuin met verwarmd zwembad en zonneterras en een veranda om in de schaduw te dineren, een open space keuken-zitkamer met veel licht, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een gastenappartement in het sousterrain, met eigen opgang vanaf de parkeerplaats. Ideaal voor lange vakanties, om te genieten van het meerzicht, en om gasten te ontvangen. ONDER BIEDING

Villa/vrijstaand huis Pand:
200m2
Land:
1100 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 399.000

binnenkort
Ref. CY849 Statig landhuis met adembenemend uitzicht op Umbrië én Toscane, Castiglione del Lago

Dit prachtige, recentelijk gebouwde landhuis kijkt uit over de glooiende heuvels van Umbrië én Toscane. Nieuwbouw in landelijke stijl, waarbij men veel aandacht heeft besteed aan de traditionele aspecten die de huizen in deze regio zo kenmerken: massief houten steunbalken, terracotta tegels, warme kleuren, harmonieus samenspel tussen huis en landschap. Het pand, van circa 390 m², kan op velerlei manieren gebruikt worden. Wil men het opdelen in 4 appartementen, dan zijn daar alle voorzieningen voor aanwezig: 4 verschillende water-, gas-, en elektriciteitsvoorzieningen, 4 verschillende ingangen, etc. Maar mocht U het willen opsplitsen in 2 woningen of er toch liever één grote villa van maken, dan is dat ook geen enkel probleem. Er is met alle opties rekening gehouden! Aan de buitenkant is alles zo goed als klaar. Met de interne afwerking wacht men, opdat de toekomstige eigenaar naar eigen smaak kan beslissen hoe de badkamer, vloeren en keuken eruit moeten komen te zien. Dit alles wordt omgeven door circa 3000 m² tuin, waarin een zwembad aangelegd kan worden. Hoewel dit statige pand te midden van de prachtige natuur ligt, ligt het allerminst afgelegen. Integendeel, de strategische locatie in de gemeente van Castiglione del Lago, zorgt ervoor dat U in een mum van tijd in de meest interessante en mooie steden in de omgeving bent! (Siena, Arezzo, Pienza, Città della Pieve, Rome, Florence, Perugia, Montepucliano etc.). Bovendien ligt de woning te midden van maar liefst drie meren: het Trasimeno meer, het meer van Chiusi én het meer van Montepulciano!

Villa/vrijstaand huis Pand:
390m2
Land:
3000 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 550.000

Ref. CY847 Tussen Perugia en Trasimeno, woning in residence met zwembad

Gelegen in een kleinschalig, recentelijk gebouwd, residentieel complex, bevindt zich deze gezellige woning met voor-en achtertuin, eigen parkeerplaats en een gezamenlijk, groot zwembad. De woning op twee verdiepingen beschikt over een lichte, woon/eetkamer met keuken, openslaande, dubbele deuren naar voor-en achtertuin en een badkamer met douche op de begane grond. 3 slaapkamers, een badkamer met douche, een overloop, bergkast en een wasruimte op de beneden verdieping. De indeling van de woning is dusdanig, dat de slaapvertrekken heerlijk koel zijn in de zomer maanden. Tijdens de bouw zijn de typisch Umbrische materialen gebruikt, zoals terracotta tegels en houten steunbalken, die de woning een karakteristieke uitstraling geven. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht (keuken met keramische kookplaat, bedden, kasten, eettafel, tuinmeubilair, etc.) en is voorzien van horren in alle ramen. De achtertuin beschikt verder over een overdekt terras met een wijds uitzicht over het prachtige, omliggende heuvellandschap. Vanuit de privé tuin kunt u makkelijk naar het gemeenschappelijk zwembad lopen, met nette kleedkamers en douches. Het gehele complex is strategisch gelegen, niet ver van Perugia en het Trasimeno Meer. Voor mensen die graag golfen is dit een ideale locatie, daar het dichtbij 3 prachtige golfbanen ligt. Ook voor mountainbikers  is deze omgeving optimaal, daar de glooiende heuvels uitnodigen tot verkenning!

half-vrijstaande woning, of appartement Pand:
85m2
Land:
426 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 185.000

Ref. CD845 Ten zuiden van Perugia,ruime villa met zwembad en B&B vergunning

Deze ruime moderne villa ligt net onder een kasteeltje in het prachtige glooiende landschap ten zuiden van Perugia. De villa werd in 2006 afgebouwd en thans gebruikt als een luxe B&B/vakantiehuis, met een flinke tuin en groot privé zwembad. De villa heeft in totaal 6 slaapkamers met eigen badkamer, een mini appartement voor de eigenaars, een ruime gemeenschappelijke zitkamer voor  gasten en professionele keuken voor workshops, en nog veel meer. Verwarming op hernieuwbare energiebronnen en laag energieverbruik. Ideaal voor permanente bewoning met ernaast een kleine B&B (vergunning aanwezig), op slechts 20 minuten rijden van Perugia en het Meer van Trasimeno!

Villa/vrijstaand huis Pand:
470m2
Land:
3280 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 595.000

Terug op de markt
Ref. CP844 Spoleto: vrijstaand en vrijwel volledig gerestaureerde rustieke woning met 2 appartementen en circa 1000 m2 tuin.

Ruime en op slechts enkele km's van de stad Spoleto gelegen vrijstaande woning met ruime tuin, volledig gerestaureerde en thans bestaande uit 2 zelfstandige appartementen, één op de begane grond, met woonkeuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers plus een ruim erf, en één op de 1e verdieping, met woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer met toegang tot de tuin. Een ruime zolder, 2 kelderruimten en een grote houtopslag completeren het geheel. Prima geschikt voor permanente bewoning, indien gewenst in combinatie met een kleine activiteit van B&B.

Villa/vrijstaand huis Pand:
215m2
Land:
1048 m2
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 195.000

In prijs verlaagd!
Ref. CP843 Otricoli: charmante volledig gerestaureerde boerderij met verschillende bijgebouwen en meer dan 9 Ha land.

Karakteristieke natuurstenen boerenwoning, met 2 zelfstandige appartementen op de begane grond, elk met woonkamer/-keuken, slaapkamer en badkamer, en 1 ruim appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers op de 1e verdieping, prachtig gelegen in het zuiden van Umbrië in de buurt van het plaatsje Otricoli, een van oorsprong Romeinse nederzetting. Er zijn verschillende agrarische bijgebouwen, enkelen in goede staat en anderen gedeeltelijk of geheel te restaureren, en ongeveer 9,5 Ha land bestaande uit olijfgaarden (ca. 900 olijfbomen), akkerland en weiland. De biologische boerderij biedt vele mogelijkheden en is prima geschikt als agritoerisme.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
791m2
Land:
9,4578 ha
Streek:
Calvi dell' Umbria, Otricoli
Prijs:
€ 569.000

binnenkort
Ref. CD841 Piegaro, ruim gerestaureerd boerenhuis

Karakteristiek in de jaren '90 gerestaureerd boerenhuis in de heuvels bij Piegaro,tussen het Trasimeno Meer en Toscane. Het woonhuis is 370 m2 groot, met fraaie keuken en zitkamer, 2-3 slaapkamers, studeerkamers en badkamers. Alle nutsvoorzieningen aanwezig.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
370m2
Land:
10000 m2
Streek:
Piegaro, Tavernelle
Prijs:
€ 630.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD840 Lago Trasimeno: dorpshuis met eigen zwembad

Dit recent gebouwde (twee-onder-één-kap) woonhuis op 3 verdiepingen ligt in een leuke en rustige wijk vlakbij het levendige dorpje Tuoro sul Trasimeno, dichtbij de grens met Toscane, op 20 minuten rijden van Cortona en 30' van Perugia, de hoofdstad van Umbrie. Het huis is aan 3 kanten vrij en heeft zijn eigen oprijlaan en een tuin met zwembad. Het bestaat uit een ruime inpandige garage/berging/gastenkamer met badkamer, 2 slaapkamers, en een zitkamer met open keuken, open haard, badkamer en 2 balkons met mooi uitzicht. Een ideale vakantiewoning zonder zorgen!

Huis in een dorpje/stad Pand:
100m2
Land:
230 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 195.000

Ref. CD839 Karakteristiek en recent gebouwd landhuis met dependance en verschillende bijgebouwen tussen Todi en Orvieto.

Dit ruime en karakteristieke landhuis is in het begin van de jaren 2000 gebouwd. De afwerkingen, zowel binnen als buiten, respecteren de traditionele stijl van de Umbrische landhuizen en boerderijen. De buitenmuren zijn volledig met lokale natuursteen bekleed en het dak is gelegd met de karakteristieke halfronde terracotta dakpannen. Binnen vinden we door het hele huis mooie terracotta vloeren en traditionele plafond- en dakconstructies, uitgevoerd met houten balken en terracotta tegels. Een riante leefruimte op de begane grond, met dubbele veranda, en 3 mooie slaapkamers met 2 badkamers op de 1e verdieping. Een vrijstaande dependance, geschikt als gastenverblijf, en meer dan 5.000 m2 tuin, bestaande uit een olijfgaard, een schitterend vlak gazon en een afgeschermd gedeelte met een grote Jacuzzi, zonneterras en overkapping. Een luxe vakantiewoning, maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning.

Villa/vrijstaand huis Pand:
340m2
Land:
5201 m2
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ 750.000

Ref. CD838 bij Perugia, groot te restaureren boerenhuis op idyllische plek

Interessant restauratieproject in de glooiende heuvels bij een echt klooster vlakbij alle voorzieningen en attracties van de bruisende stad Perugia. Het grote boerenhuis (640 m2) heeft 8 slaapkamers, een ruime boerenkeuken met een enorme open haard waar je in kan zitten op de eerste etage, en hele grote stallen op de begane grond, plus 2 bijgebouwen (160 m2) en 1,2 ha land waarop een olijfgaard. Ideaal als groot landhuis om te verhuren en/of het hele jaar in te wonen!

Te restaureren boerenhuis Pand:
800m2
Land:
1,2486 ha
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 230.000

Ref. CD836 Torentje met goedgekeurde vergunning voor een design huis ernaast

Midden in een beschermd natuurgebied tussen Perugia, Marsciano en Todi staat dit eeuwenoude torentje op 2 verdiepingen op een ruim stuk terrasland met een goedgekeurde vergunning om er een modern, ecologisch, energiebesparend huis aan vast te bouwen, met een plat grasdak en veel glas, van ongeveer 160 m2 groot, met een gigantische woonkamer, een keuken, ruimte voor 2-3 slaapkamers en diverse veranda's. U kunt meteen beginnen met de bouw. Een unieke kans om iets heel bijzonders te bouwen, een combinatie van de oude traditionele Umbrische toren (natuursteen en baksteen) met moderne materialen (glas en staal) en design (rechthoekig en plat dak), waardoor het zo'n bijzonder project is!

Grond, bouwkavels Pand:
158m2
Land:
5830 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 99.950

Nieuwe info!
Ref. CD831 Todi-Amelia: volledig functionele activiteit van country house met dependance en zwembad.

Dit eigendom, bestaande uit een ruime woning met dependance en zwembad, ligt iets ten zuiden van Perugia, tussen Todi en Amelia, en wordt thans gebruikt als toeristische activiteit in de vorm van een country house. In de hoofdwoning bevinden zich 5 slaapkamers met 4 badkamers, een ontspanningsruimte en een ruime woonkamer met keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Tijdens het toeristenseizoen wonen de eigenaars in de dependance, waarin zich een woonkamer, ruime woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer bevinden. Een mooi zwembad van 5 x 12 m en een ruime, vlakke tuin rondom, midden tussen de glooiende heuvels waar 's zomers afwisselend graan of zonnebloemen worden verbouwd.

Bed & Breakfast of Vakantiecomplex te koop Pand:
360m2
Land:
1605 m2
Streek:
Acquasparta, Massa Martana
Prijs:
€ 490.000

Ref. CD830 Paciano, Lago Trasimeno, te restaureren boerenhuisje met schitterend uitzicht rondom

Een prachtig restauratie project op een bijzondere plek! Midden in de velden onder het oude dorpje Paciano (waar ooit Greenpeace leider David McTaggart woonde), in het westen van Umbrië, vlak bij Toscane en bekende plaatsen zoals Meer van Trasimeno, Castiglione del Lago, Cortona, Pienza, Montepulciano, etc. staat dit oude boerenhuisje op een stuk land van ruim 5000 m2. Het huis is (was) ongeveer 200 m2 groot en de stal ernaast circa 30 m3. Het moet volledig worden gerestaureerd/ herbouwd. We voegen een foto bij als voorbeeld van een mogelijke herbouw. We beschikken over een goed team technici en bouwers die alles met u doornemen en uitvoeren in uw eigen taal, wel zo vertrouwd als u uw droomhuis wilt bouwen in Italië!

Villa/vrijstaand huis Pand:
230m2
Land:
5430 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 79.000

Nieuwe info!
Ref. CD825 Arcevia: mooie rustieke woning met 5 appartementen, zwembad en 1 ha land, geëxploiteerd als B & B.

Karakteristieke en met aandacht gerestaureerde voormalige boerenwoning, mooi en rustig gelegen in het glooiende heuvellandschap tussen Arcevia en San Lorenzo in Campo, met een schitterend uitzicht. De woning beschikt over 4 zelfstandige en met smaak ingerichte appartementen op de begane grond, elk met een eigen terras en allen bestemd voor toeristisch doeleinden, en een ruim appartement op de 1e verdieping, bestemd voor eigen bewoning. De naast de woning gelegen voormalige varkensstal is verbouwd tot een gezellige overdekte buitenruimte, welke ter beschikking staat van de gasten. Achter deze stal bevindt zich het zwembad. De woning beschikt over iets meer dan 1 hectare land, bestaande uit een ruim en zonnig gazon plus een grote olijfgaard. Zeer geschikt voor wie zich in Italië wil vestigen en daarnaast een kleine toeristische activiteit wil runnen.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
225m2
Land:
1,0226 ha
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 469.000

Ref. CD822 Amelia: charmant en volledig gerestaureerd landhuis met bijgebouw en een prachtig weids uitzicht.

Volledig gerestaureerde voormalige boerenwoning, aan de achterzijde belangrijk uitgebouwd, waarmee een ruime en lichte woning is gerealiseerd met een prachtig weids uitzicht over het omringende heuvellandschap. Uit architectonische overwegingen is voor de buitenzijde van de uitbouw bewust een afwijkende stijl gekozen dan de karakteristieke stijl van de authentieke natuurstenen boerenwoning. Aan de binnenzijde daarentegen zijn de traditionele afwerkingen weer toegepast, zoals terracotta vloeren en houten dakconstructie met terracotta tegels. De woning biedt een ruim woongedeelte op de begane grond, met onder andere 2 zitkamers, een eetkamer en een woonkeuken, en verschillende openslaande deuren naar de tuin. Het slaapgedeelte op de 1e verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime tuin aan 3 zijden van de woning is nagenoeg vlak en biedt voldoende ruimte voor de bouw van een zwembad. Een hele leuke vakantiewoning, maar ook prima geschikt om het gehele jaar door in te wonen.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
395m2
Land:
7010 m2
Streek:
Amelia, Attigliano,Giove, Lugnano, Porchiano
Prijs:
€ 580.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD821 Penna in Teverina: exclusief en privé gelegen landgoed met zwembad en prachtig uitzicht.

Rustig en privé gelegen landgoed in de heuvels rondom Penna in Teverina, bestaande uit een karakteristiek landhuis, een conciërgewoning, een zwembad en bijna 8,3 hectare land. Het landhuis heeft een bijzondere speelse indeling en beschikt over 2 ruime woonkamers, 6 slaapkamers, 4 badkamers en diverse open en overdekte terrassen. De afwerkingen zijn niet door het gehele huis gelijk, maar wel rustiek, karakteristiek en van goede kwaliteit. De ruime conciërgewoning, bestaande uit een woonkamer, 2 à 3 slaapkamers en een badkamer, kan zeer goed als dependance worden gebruikt. Een mooi zwembad van 7 x 14,6 m en bijna 8,3 hectare licht glooiend land, met een olijfgaard van ongeveer 8.000 m2, completeren het geheel.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
770m2
Land:
8,2828 ha
Streek:
Amelia, Attigliano,Giove, Lugnano, Porchiano
Prijs:
€ 1.250.000

Ref. CD820 Lago Trasimeno: ruime villa in perfecte staat op 4 ha land

Deze ruime villa ligt op een buitengewoon mooie en rustige plek met schitterend uitzicht over het Lago Trasimeno, de eilandjes en de Toscaanse heuvels erachter, op slechts 2,5  km van een levendig stadje en een half uur rijden van bekende plaatsen als Perugia en Cortona! De villa op 3 woonlagen werd gebouwd in de jaren '90, en heeft op de begane grond een ruime open zitkamer met keuken, boven 2 riante slaapkamers met meerzicht, 3 badkamers, en overal veranda's en terrassen. Verder een gastenwoning met zitkamer, slaapkamer en badkamer, en beneden een garage voor 6 auto's, plus hobbykamer. Totaal 3 slaapkamers, 4 badkamers, alles in zeer goed staat van onderhoud. Het huis staat midden op 4,5 ha land met 200 olijfbomen, grasland, bos, en is te bereiken via een eigen weg. Rust en privacy gegarandeerd. Een heerlijk huis voor lange vakanties midden in de natuur, fantastisch uitzicht en toch vlakbij alle voorzieningen.

Villa/vrijstaand huis Pand:
400m2
Land:
4,489 ha
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 895.000

Vaste prijs


Ref. CD818 Castiglione del Lago: eenvoudig huis met 5 slaapkamers en tuin

Een eenvoudig huisje aan een rustig landweggetje net buiten het dorpje Vitellino bij Castiglione del Lago, centraal gelegen tussen de beroemde stadjes in Umbrie en Toscane, Lago Trasimeno, Cortona en Montepulciano. Het bestaat uit een woning op de begane grond, 3 slaapkamers op zolder, een garage en gastenappartement in het souterrain. Totaal 5 slaapkamers. Omheinde tuin van 1000 m2 ca. Het huis  nu reeds bruikbaar als vakantiewoning, het appartement beneden moet nog worden opgeknapt. Ideaal als vakantiehuis voor een gezin met kinderen.

Villa/vrijstaand huis Pand:
130m2
Land:
875 m2
Streek:
Castiglione del Lago
Prijs:
€ 165.000

Ref. CD817 omgeving Piegaro: goed lopende Bed & Breakfast met zwembad

Top Bed & Breakfast, zeer centraal gelegen tussen Toscane en Umbrië, in een dorpje bij Piegaro, met woning eigenaars met volledig ingerichte keuken, living met bar, 3 luxe kamers met eigen badkamer, ontbijtzaal en zolderverdieping.  Privé parkeerplaats met schuurtje, tuin met palmen en verwarmd zwembad, buitenkeuken, pizza oven, whirlpool, zonne-terras, en een bijgebouw met kamer en badkamer.   Het geheel wordt gemeubileerd verkocht en kan zo overgenomen worden.

Villa/vrijstaand huis Pand:
280m2
Land:
1300 m2
Streek:
Piegaro, Tavernelle
Prijs:
€ 450.000

Ref. CD816 Colle dell'Oro - Terni: ruime villa met zwembad, wijngaard en grote olijfgaard op 3 km van de stad.

Ruime en prestigieuze villa in een heuvelachtige en groene omgeving, op een paar km van het centrum van Terni, bestaande uit een comfortabel woongedeelte, 5-6 slaapkamers, 6 badkamers en een grote garage met opslagruimte en verschillende bijruimten. Dit alles omringd door een stuk land van meer dan 5 hectare, met tuin, zwembad, wijngaard en olijfgaard met ongeveer 1.100 olijfbomen. In het meest gewaardeerde gebied van Terni, met een panoramisch uitzicht vanaf het gehele eigendom op het omliggende landschap en de stad zelf.

Villa/vrijstaand huis Pand:
730m2
Land:
5,2075 ha
Streek:
Terni
Prijs:
€ N/A

Ref. CD812 Trevi: mooi heel pand in het historische centrum, volledig gerestaureerd en onderverdeeld in 5 appartementen.

Dit historisch pand is gelegen naast de domkerk in het centrum van het middeleeuwse stadje Trevi. Het betreft een heel pand met een oppervlakte van ongeveer 240 m2, verdeeld over 4 verdiepingen die middels een trappenhuis onderling met elkaar zijn verbonden. Het is volledig en accuraat gerestaureerd met materialen van uitstekende kwaliteit en met behoud van vrijwel alle karakteristieke eigenschappen, zoals terracotta vloeren, originele open haarden en traditionele plafond- en dakconstructies. Het pand is opgedeeld in 5 wooneenheden die volledig en smaakvol zijn ingericht en, via het trappenhuis, allen toegang hebben tot de suggestieve binnenplaats van ongeveer 22 m2. Er is één appartement op de onderste verdieping, één appartement op de begane grond, een tweede appartement op de begane grond met een vide op de 1e verdieping, één appartement op de 1e verdieping en één appartement op de 2e en bovenste verdieping. De woning wordt grotendeels gemeubileerd verkocht, is direct bewoonbaar en zeer geschikt voor een kleine toeristische activiteit aan huis, bijv. B & B, maar ook als investeringsobject met opbrengst uit (vakantie)verhuur en, met enkele aanpassingen, ook als comfortabele en elegante eigen woning.

Huis in een dorpje/stad Pand:
240m2
Land:
22 m2
Streek:
Trevi
Prijs:
€ 320.000

Ref. CD810 Cortona, gerestaureerd boerenhuis met 5 bijgebouwen in de olijfgaarden

Dit leuke eigendom tussen de olijfgaarden staat op een heuvel met prachtig uitzicht over de Val di Chiana, tussen Cortona en Castiglion Fiorentino, en bestaat uit een oude casale (boerenhuis) met 2 bijgebouwen, en een gastenhuisje met 2 bijgebouwen. Het stenen boerenhuis van 230 m2 heeft een ruime zit-eetkamer en aparte keuken, 2-3 slaapkamers en 1 badkamer, plus een ruime wijnkelder. Aan het pleintje ertegenover liggen 2 glazen bijgebouwen,één met pizza-oven en één limonaia (serre voor citroenbomen).  De tuin heeft diverse terrassen met erop oude olijfbomen en zithoekjes met prachtig uitzicht. Het gastenhuisje heeft 2 slaapkamers, een badkamer, en verder is er nog een chalet huisje (werkplaats) en een paardenstal. Ideaal voor wie (betalende) gasten wil ontvangen op een idyllisch plekje in één van de populairste gebieden van Toscane!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
280m2
Land:
3240 m2
Streek:
Toscane
Prijs:
€ 590.000

Ref. CD808 Umbertide, gerestaureerd boerenhuis met 1 ha land en schitterend uitzicht

Dit mooie natuurstenen huis van 250 jaar oud staat in de heuvels tussen Umbertide en Cortona, bij de Niccone Vallei, prachtig gelegen op de grens tussen Umbrië en Toscane, waar veel mensen komen om te genieten van de rust en natuur. Het huis is gerestaureerd met behoud van vele originele kenmerken zoals de stenen schouw, houten balken plafonds, terracotta, nissen, de oude stallen waar vroeger het vee stond, etc. Tegelijkertijd zijn er nieuwe badkamers, keukens, geïnstalleerd, evenals centrale verwarming, is de tuin helemaal opgeknapt en omheind en een mooi zwembad geplaatst. Het huis heeft een woning op de 1e etage met 2 slaapkamers en ieder een eigen badkamer, en één met 2 slaapkamers en ruime badkamer op de 2e verdieping, terwijl de begane grond nog kan worden omgebouwd tot woonruimte. Een ideaal huis voor vakanties en om te verhuren.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
320m2
Land:
10000 m2
Streek:
Umbertide, Montone
Prijs:
€ 400.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD805 Trasimeno, ruime villa met zwembad, olijfgaard en fantastisch uitzicht

Comfortabele, goed onderhouden villa op één van de beste plekken boven het Meer van Trasimeno, in de heuvels tussen Passignano en Tuoro. Het huis is gebouwd in de jaren '70 en daarna verbouwd. Het heeft 6 slaapkamers, een ruime salon en keuken, terrassen met uitzicht, en een gastenappartementje beneden, en een grote inpandige garage. Verder in de tuin een mooi zwembad en een fantastisch uitzicht over de bossen, de cipressen, dorpjes, de eilanden en het Meer van Trasimeno! 4,6 ha land, waarop bos en olijfgaard. Schone stroom met interessante opbrengst dankzij 36 zonnepanelen. Een heerlijk landgoed voor een groot gezin, om met familie en vrienden te genieten van de rust,de natuur, en toch vlakbij de levendige stadjes en de watersport op het meer!

Villa/vrijstaand huis Pand:
280m2
Land:
4,6 ha
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 649.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD803 Gualdo Tadino: gezellig gerestaureerd boerenhuis met groot bijgebouw en land, geweldig uitzicht

Dit grote, gezellige huis staat op een heuvel met een waanzinnig uitzicht! In de verte zie je Gubbio liggen, en kijk je uit over kastelen en dorpjes, ook 's avonds heel mooi.
Het oude natuurstenen boerenhuis van 326 m groot is thans opgedeeld in 3 wooneenheden, die met elkaar in verbinding staan. Het heeft dus 3 keukens, 4 badkamers en 7-8 slaapkamers . Zeer energiezuinig.  Verder staat er tegenover  het huis een grote schuur (300 m2), die gebruikt kan worden voor allerlei doeleinden:vakantiewoningen, kookklassen, yoga, (paarden)stallen, etc.  Het eigendom staat op 4 ha land, met 70 olijfbomen, boomgaard, grasland en diverse ruime terrassen.
Ideaal voor een groot gezin of stel vrienden, of als bewoning in combinatie met vakantieverhuur, om paarden of andere dieren te houden,en eventueel kampeergelegenheid (mits toegestaan).

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
650m2
Land:
4 ha
Streek:
Gualdo Tadino, Nocera Umbra
Prijs:
€ 350.000

Ref. CD802 Montecchio: nieuw gebouwd karakteristiek landhuis met olijfgaarden en een adembenemend uitzicht tot aan Orvieto!

Nieuw gebouwd landhuis in traditionele stijl, gelegen tussen Civitella del Lago en Montecchio, met schitterend vrij uitzicht over de omringende landerijen (wijn- en olijfgaarden), het meer van Corbara, de stad Orvieto, tot diep in Lazio en Toscane. Het karakteristieke natuurstenen huis, met onder andere 4 slaapkamers, 3 badkamers en een ruim en comfortabel woongedeelte, heeft prachtige terracotta vloeren door het gehele huis, gewelfde plafonds in de woon- en eetkamer en de karakteristieke plafond- en dakconstructie in de rest van het huis, bestaande uit houten balken met terracotta tegels. De overdekte veranda en het perfect onderhouden gazon aan de voorzijde van de woning maken het mogelijk om volop van het adembenemende uitzicht te genieten. Onder het gazon ligt de ruime en eveneens nieuw gebouwde dependance, bestaande uit één appartement (woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers) en twee éénkamerappartementen (woon-/slaapkamer met kitchenette en badkamer), zeer geschikt voor gasten of om te verhuren tijdens de vakantiemaanden. Het landhuis is voorzien van alle hedendaagse comfort en gebouwd in de periode 2002-2004 overeenkomstig de geldende bouwvoorschriften. De woning verkeert in uitstekende staat en wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht. Het erf en de tuin rondom de woning plus het bijbehorende land, bestaande uit olijfgaarden met ongeveer 160 olijfbomen, hebben een totale oppervlakte van iets minder dan 7.000 m2. Zeer rustig gelegen te midden van wijn- en olijfgaarden, maar niet geïsoleerd en goed bereikbaar. Een ideaal vakantiehuis, maar ook zeer geschikt om permanent te wonen, eventueel in combinatie met een kleine toeristische activiteit.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
400m2
Land:
6925 m2
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ 798.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD798 Perugia, klein boerenhuis met olijfgaard op loopafstand van het centrum

Een zeldzaamheid! Een klein landgoed met een oud boerenhuis op loopafstand van het centrum van Perugia, de gezellige en bruisende hoofdstad van Umbrië. De locatie is echt prachtig: in een beschermd dal waar geen nieuwbouw bij mag komen, midden tussen de olijfbomen en als je achterom kijkt zie je de kerktorens en de middeleeuwse stadswallen van Perugia liggen!
Het huis (circa 150 m2 groot) moet volledig worden gerestaureerd en heeft vele oorspronkelijke kenmerken behouden. Er horen ook een grote veranda bij en 2 aparte bijgebouwen.  Het wordt omringd door 3 hectare land, met olijfgaarden en een walnotenboomgaard, en genoeg ruimte voor wie een zwembad wil. Eenmaal gerestaureerd blijft dit een goede investering, dankzij de unieke locatie, zo rustig en toch zo dicht bij de stad.

Te restaureren boerenhuis Pand:
150m2
Land:
3 ha
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 260.000

Ingetrokken
Ref. CD797 Sutri: vrijstaande en energiezuinige villa in een ruim opgezette woonwijk binnen een landgoed.

Ruime en in perfecte staat verkerende villa, gelegen net buiten het dorpje Sutri. De villa is eind jaren '70/begin jaren '80 gebouwd en in de periode 2005-2010 volledig gerenoveerd met materialen van hoge kwaliteit en volgens energiebesparende criteria: geïsoleerd dak, dubbele beglazing en dubbele afdichting ramen en deuren, warmtepomp en fotovoltaïsche installatie met een zeer interessant rendement! Naast het ruime woongedeelte op de begane grond, bestaande uit onder meer een dubbele woonkamer, eetkamer, werkkamer en woonkeuken, zijn er tevens 5 slaapkamers, waarvan één op de begane grond, en 3 badkamers, waarvan één met ligbad. Door de hele woning liggen mooie parketvloeren, met uitzondering van de badkamers. Het riante, op het westen gelegen terras op de eerste verdieping, biedt een panoramisch weids uitzicht over het omringende landschap en geeft de mogelijkheid om heerlijk van de zonsondergang te genieten. De woning wordt desgewenst gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en is direct bewoonbaar. Achter de woning staat een ruime dependance die thans wordt gebruikt als opslagruimte. De dependance heeft echter een woonbestemming en mag nog met één verdieping worden verhoogd, waarmee de totale oppervlakte op zo'n 150 m2 bruto uit zou komen. Een volledig omheinde, zonnige tuin van ongeveer 3.000 m2 completeren het geheel. Sutri is een klein stadje, gelegen tussen Viterbo en Rome en de meren Vico en Bracciano. Er zijn diverse archeologische sites in de directe omgeving en op zo'n 7,5 km ligt de Nationale Golfbaan (www.golfnazionale.it), de enige en exclusieve basis van de Italiaanse Golf Federatie met open toegang. Met de Tyrrheense kust op zo'n 50 km en Rome op 55 km, is deze prachtige villa uitstekend geschikt voor zowel permanente bewoning als luxe vakantiewoning.

Villa/vrijstaand huis Pand:
373m2
Land:
3045 m2
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 470.000

Opgeschort
Ref. CD796 San Gemini: schitterend gelegen karakteristieke en volledig gerestaureerde boerenwoning met bijna 1 ha land.

Ruime voormalige boerenwoning, met grote woonkamer, woonkeuken, 5 slaapkamers en 5 badkamers, volledig gerestaureerd in 2010, waarbij vrijwel alle karakteristieke details behouden zijn gebleven: originele terracotta vloeren op de begane grond, gewelfd plafond in de woonkamer en traditionele plafond- en dakconstructie in de overige ruimtes, met houten balken en terracotta tegels. De 1e verdiepingsvloer is volledig gelegd met eerste kwaliteit parket. De deuren en ramen zijn gemaakt van hout en voorzien van dubbele beglazing, muskietennetten en ijzeren roosters. Naast de woning staat een originele graansilo, thans gebruikt voor opslag, maar waarin desgewenst een klein appartement zou kunnen worden gerealiseerd. Bijna 1 Ha. land met wijngaard, olijfgaard, weide en diverse fruitbomen. Schitterend weids uitzicht over de omringende landerijen en gelegen op zo'n 3 km van het mooie middeleeuwse stadje San Gemini. Geschikt voor zowel permanente bewoning of als riante vakantiewoning.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
290m2
Land:
9400 m2
Streek:
Terni
Prijs:
€ 580.000

Ref. CD791 Trevi: volledig te restaureren landelijke stenen woning aan de rand van een klein dorpje met tuin en ruim anderhalve hectare land.
Deze ruime natuurstenen woning ligt aan de rand van een heel klein dorpje in de gemeente Trevi, bestaande uit een pleintje waar omheen enkele woningen liggen gegroepeerd. De woning dient volledig te worden gerestaureerd en een lokale architect heeft hier reeds een interessant project voor ontworpen. Dit project, dat uiteraard kan worden aangepast aan de wensen van de nieuwe eigenaar, voorziet thans in een ruim woongedeelte op de begane grond en 4 slaapkamers met 3 badkamers op de 1e verdieping (zie bijgevoegde plattegrond tekeningen). De woning grenst aan de achterzijde aan het pleintje, maar heeft aan de voorzijde een ruim stuk land waar een mooie tuin van kan worden gemaakt. Een stil landweggetje scheidt dit stuk land van de rest van het land, bestaande voor een deel uit weiland en voor een deel uit bos. De huidige vegetatie belemmert op dit moment het uitzicht, maar met een goed snoeiplan kan men een heerlijk weids uitzicht creëren over de Umbrische vallei. Na restauratie is deze woning zowel geschikt voor permanente bewoning maar ook als comfortabele vakantiewoning. Een leuke uitdaging voor wie een woning naar eigen stijl en smaak wil realiseren in Italië.
Te restaureren boerenhuis Pand:
300m2
Land:
1,711 ha
Streek:
Trevi
Prijs:
€ 125.000

Nieuwe info!
Ref. CD790 Trevi: smaakvol gerestaureerd landhuis net buiten de stad met een zwembad en een schitterend uitzicht.

Deze ruime en karakteristieke woning ligt aan een zeer rustig en niet doorgaand weggetje even buiten het historisch centrum van Trevi. De woning is volledig en smaakvol gerestaureerd en beschikt, naast een zeer ruim woongedeelte op tuinniveau, over 3/4 slaapkamers, 2 badkamers en een zelfstandig appartement in het souterrain. Op de woonverdieping vinden we nog vele karakteristieke details, zoals terracotta vloeren en traditionele dakconstructie met houten balken en terracotta tegels. De plafonds in het souterrain, daarentegen, zijn gestuct en de vloer is hier afgewerkt met een harslaag. De achterwand bestaat uit een rotswand, waartegen de woning is aangebouwd, die in het zicht is gebleven. In de prachtig aangelegde tuin bevinden zich verschillende terrassen en het schitterende baantjes zwembad. Boven de tuin en achter het huis ligt een olijfgaard voor de productie van eigen olijfolie. Verder is er een afgesloten parkeerplaats, van waar men tevens toegang heeft tot de tuin en de woning. Zowel vanuit de woning als de tuin heeft men een weids en onbelemmerd uitzicht over de omringende olijfgaarden en de Umbrische vallei. Een ideale oplossing voor wie midden in de natuur maar niet geïsoleerd wil wonen; het middeleeuwse stadje Trevi ligt op loopafstand!

Villa/vrijstaand huis Pand:
434m2
Land:
1865 m2
Streek:
Trevi
Prijs:
€ N/A

Onder bieding
Ref. CD788 Tuoro, gerestaureerde vrijstaand pand met tuin en garage

Dit leuke oude (1870) natuur-en bakstenen huis staat in een dorpje op loopafstand van het Trasimeno Meer, pal op de grens tussen Toscane en Umbrië, een gebied waar velen graag op vakantie komen!  Het heeft 3 verdiepingen, met 2 woningen, een begane grond met boogplafonds, die nog moet worden afgewerkt, een privé tuin, 3 opgangen, en een ruime garage. . Momenteel 4 slaapkamers, 2 studeerkamers, 2 badkamers, 2 keukens, 2 zitkamers, plus wasruimte en veel bergruimte. Het huis is geschikt voor vele doeleinden: eigen bewoning voor 1 of 2 gezinnen, vakantieverhuur of B&B, en van de begane grond en garage zou eventueel ook woonruimte gemaakt kunnen worden.

Villa/vrijstaand huis Pand:
340m2
Land:
400 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 150.000

Ref. CD780 Cingoli: sfeervolle en goed lopende toeristische activiteit in het glooiende heuvellandschap van De Marken.
Deze goed lopende toeristische activiteit van het type Country House, ligt in het hartje van de regio Marche bij het stadje Cingoli, in een open en weids heuvellandschap dat zich uitstrekt van de Adriatische zee tot aan de Apennijnen. Het heeft een uitzicht van 360°, met zicht op de stadjes Cingoli, Filottrano, Treia en Staffolo, op de Monte San Vicino, de vrij onbekende en daardoor nog ongerepte Monti Sibillini en de beide toppen van de Gran Sasso, de hoogste berg van de Apennijnen (ca. 3.000 m). De activiteit bestaat uit een voormalige boerenwoning en een ex hooischuur, met in totaal 9 slaapkamers en badkamers voor de gasten, diverse gemeenschappelijke ruimtes en een volledig ingerichte professionele keuken. Verder is er een mooi zwembad, met schitterend uitzicht over het omringende landschap, en een vrijstaande dependance voor eigen bewoning. Mogelijkheid van bedrijfsovername.
Gerestaureerd boerenhuis Pand:
484m2
Land:
4370 m2
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 890.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD779 Proceno: fantastisch landgoed, rustig gelegen in het heuvelachtige landschap, dat grenst aan Umbrië, Lazio en Toscane.

Een, tussen de landerijen gelegen en met cipressen omzoomde oprijlaan, leidt tot dit perfect onderhouden landgoed, bestaande uit een landhuis, een vrijstaande dependance, een mooi zwembad en een prachtig aangelegde tuin met Engels gazon. Het gehele landgoed is in 2001/2002 compleet en met smaak gerestaureerd, conform de traditionele bouwstijl van deze streek en met gebruikmaking van hoge kwaliteit bouwmaterialen. Het landhuis,  met, onder meer, een ruime woonkamer met vide en open haard, 3 slaapkamers en 3 badkamers, kan worden opgesplitst in 2 volledig van elkaar onafhankelijke appartementen, indien men er voor zou kiezen het landhuis voor toeristische doeleinden te verhuren. Ook de vrijstaande dependance, met open space woonkamer/-keuken, slaapkamer en badkamer, kan voor dit doeleinde worden gebruikt, dan wel als privé gastenverblijf. Er is een mooi en beschut gelegen zwembad en het gehele landgoed biedt volop privacy. Een exclusieve vakantiewoning, maar ook bijzonder geschikt voor wie zich definitief in Italië wil vestigen.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
270m2
Land:
1,1246 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 749.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD772 Montefalco: ruim en volledig gerestaureerd landhuis met bijna 3000 m2 tuin en karakteristieke volledig te restaureren dependance.

Even buiten Montefalco, rustig gelegen, karakteristiek en volledig gerestaureerd landhuis met olijfgaard en nog te restaureren dependance, bestaande uit een ex boerenwoning. Het ruime landhuis beschikt op de begane grond over een gezellige woonkamer met open haard, eetkamer, volledig ingerichte woonkeuken met open haard en een mooi, op het zuiden gelegen terras met pergola en uitzicht op Trevi en Spoleto. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met ligbad. De te restaureren ex boerenwoning mag worden verbouwd tot een ruime dependance met, onder andere, 3 slaapkamers en 3 badkamers. De tuin met gazon en diverse fruitbomen rondom de woning, loopt over in de olijfgaard met zo'n 60 olijfbomen. Een heerlijke vakantiewoning, maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning, eventueel in combinatie met een kleine B & B.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
405m2
Land:
2860 m2
Streek:
Montefalco
Prijs:
€ 425.000

Ref. CD771 Magione, filmset boerenwoning hoog in de heuvels

Deze woning ligt hoog in de heuvels van Caligiana, tussen Perugia en het Trasimeno meer, (je kan het net zien liggen in de verte), op een stille en ongerepte plek, op een kwartier rijden van dorpjes zoals Magione en Corciano (bioscopen, winkelcentra). Deze woning uit de 17e eeuw is een deel van een groepje boerenhuizen (rustige buren) en deel van een groot pand.   Wat het zo bijzonder maakt is dat het met groot respect voor de originele kenmerken is gerestaureerd, met veel smaak en heel simpel. Je waant je zo in een filmset als je dit huis binnenkomt! De woning (ca.200 m2)op de eerste verdieping is bereikbaar via de buitentrap en loggia, en heeft een zitkamer, een gigantische woonkeuken; van een grote slaapkamer is een enorme badkamer gemaakt, met de badkuip in het midden, verder is er een slaapkamer, nog een kamer die nog moet worden opgeknapt (zou 2e slaapkamer kunnen worden) en een loggia met dakterras. Beneden is een lage garage/stalling (10m2) en een kelder (17 m2) op de begane grond. Er zit nu geen eigen grond bij, maar men mag op het gemeenschappelijke land rondom het huis gewoon zitten. Een heerlijk huis voor lezers-denkers-schrijvers, zonder zorgen, ideaal om te relaxen in het pure Italiaanse landschap!

IN PRIJS VERLAAGD!

half-vrijstaande woning, of appartement Pand:
200m2
Land:
0 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 185.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD768 Collazzone, nieuwbouw villa met fantastisch uitzicht

Deze mooie nieuwbouw villa in traditionele Umbrische boerenstijl ligt op een rustige maar niet geïsoleerde plek in het hart van Umbrië, te midden van de olijfgaarden en wijngaarden tussen Perugia en Todi en heeft een werkelijk fantastisch uitzicht! Het huis bestaat uit een appartement op de begane grond, dat helemaal af is, met inpandige garage, en erboven een woning op 2 woonlagen, die nog moet worden afgewerkt.  Kenmerkend zijn o.a. het grote terras met het schitterende uitzicht over de heuvels, de kastanjehouten balken en terracotta plafonds, en het torentje. Totaal 5 slaapkamers, 3 badkamers, mooi stuk land met perkeergelegenheid, BBQ, 115 olijfbomen, wijngaard (Sangiovese) en ruimte genoeg voor een zwembad. Heerlijk vakantiehuis voor een groot gezin of om (deels) te verhuren!

Villa/vrijstaand huis Pand:
319m2
Land:
7000 m2
Streek:
Collazzone, Gualdo Cattaneo, S. Terenziano
Prijs:
€ 320.000

Ref. CD756 Spoleto: volledig gerestaureerd traditioneel stenen landhuis met eigentijds interieur van hoge kwaliteit en grote olijfgaard.
Volledig gerestaureerde vrijstaande stenen woning met adembenemend uitzicht in een klein dorpje binnen de gemeente Spoleto. Het karakteristieke landhuis heeft aan de buitenzijde haar traditionele landelijke karakter behouden, maar is aan de binnenzijde afgewerkt met hoogwaardige hedendaagse materialen en ingericht met een eigentijds interieur, eveneens van uitstekende kwaliteit. Vanuit de stijlvolle woonkeuken en de sfeervolle eetkamer met open haard op de begane grond heeft u direct toegang tot de tuin met verschillende panoramische terrassen en zithoekjes. De gezellige woonkamer, met design houtkachel, plus twee slaapkamers, twee badkamers en een ruim dakterras bevinden zich op de 1e verdieping. Verder zijn er op de 2e verdieping nog een vide met werkkamer en een ruime zolder met slaapkamer. Een mooi aangelegde tuin aan 3 zijden van de woning, met een groot aantal sierbloemen en -heesters, een groot aantal fruitbomen en inheemse kruiden, een privé gelegen beneden tuin met fantastisch uitzicht en een olijfgaard van een kleine 3.000 m2 completeren het geheel. Een uitermate comfortabele vakantiewoning, maar ook uitstekend geschikt voor permanente bewoning.
Villa/vrijstaand huis Pand:
245m2
Land:
3040 m2
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 495.000

Ref. CD750 Omgeving Spoleto: volledig gerestaureerd klein landhuis met grote olijfgaard en schitterend uitzicht.

In Campello Alto, net onder het voormalige Benedictijner klooster van St. Johannes de Doper en St. Pieter (op dit moment gerund door Barnabieten priesters) en het Kasteel erboven, aan de oude route van de Franciscaner monniken, ligt dit mooie en privé gelegen stenen huis, waarvan de fundamenten dateren uit de 13e eeuw en dat wordt vermeld op de pauselijke volkstelling van 1868. Het huis is volledig en smaakvol gerestaureerd en beschikt over een gezellige woonkamer, een woonkeuken, een ruime slaapkamer met en-suite badkamer met douche en een nieuw gebouwde uitbreiding met een lichte slaapkamer, ruime badkamer met ligbad en een slaapzolder/studie met handige vestiaire/toiletruimte. Een olijfgaard van ongeveer één hectare maakt deel uit van het eigendom. Een ongestoord uitzicht van 180 graden over het landschap van de Umbrische vallei tot aan Montefalco en ongelooflijk mooie zonsondergangen. Een perfecte vakantiewoning!

Villa/vrijstaand huis Pand:
175m2
Land:
1,0785 ha
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 335.000

Ref. CD748 Casperia: agrarisch bedrijf met meer dan 6 hectare grond, olijfmolen en vakantiehuis met zwembad als toeristische activiteit.
Dit strikt biologisch agrarisch bedrijf, ligt in het noorden van de regio Lazio bij het plaatsje Casperia. Het bestaat uit een kleine oliemolen voor de productie van olijfolie, zowel van eigen land als van derden,  gecombineerd met een vakantiehuis met zwembad als toeristische activiteit. Zowel het bedrijf, met bijna 4 hectare olijfgaarden, als de activiteit, woonhuis met 4 slaapkamers plus een vrijstaand appartement, zijn volledig operatief. Een deel van het vakantiehuis, zo'n 110 m2 bruto, zou nog gerestaureerd moeten worden, waarmee de capaciteit van de toeristische activiteit aanzienlijk zou kunnen worden uitgebreid. Het is echter ook mogelijk om in dit deel uw eigen woning te realiseren. Een interessante oplossing voor wie zich definitief in dit deel van Italië zou willen vestigen.
Boeren landgoed of agriturismo Pand:
556m2
Land:
6 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 795.000

Ref. CD745 Caligiana, volledig gemeubileerde woning met gemeenschappelijk zwembad

Deze woning ligt in een kleinschalig complex met 5 vakantiewoningen en gemeenschappelijk zwembad, dat in de jaren '90 is gebouwd. Het pand staat aan het eind van een stille landweg in de beboste heuvels in de buurt van het Lago Trasimeno (je kan het meer nèt niet zien liggen). De woning ligt op de eerste verdieping op het Zuid Westen en heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, en een ruime, lichte woonkamer met open haard en open keuken en grote glazen schuifdeuren naar het hoekbalkon vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het zwembad en het Umbrische landschap met hier en daar een dorpje op de  heuveltoppen. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht. Een ideale vakantiewoning zonder zorgen en ook prima te verhuren.

woning in een residence Pand:
70m2
Land:
2528 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 109.000

Ref. CD742 Torri in Sabina: charmant en structureel volledig gerestaureerde woning met flink stuk land en weids uitzicht.

Een landweggetje, omringd door olijfgaarden, leidt naar deze rustig gelegen en structureel volledig gerestaureerde voormalige boerenwoning, met uitzicht op het dorpje Torri in Sabina. De karakteristieke woning heeft een speelse indeling, met 5 ruimten op de 1e verdieping, 4 ruimten en een kleine grot op de begane grond en 1 ruimte in het souterrain, die nog naar eigen wens kan worden aangepast. De huidige eigenaar, een architect, is bereid de woning geheel of gedeeltelijk (1e verdieping) bewoonbaar op te leveren. Het land is vanaf de woning aflopend tot het beekje in het dal, met terrasvormige open ruimten direct rondom de woning en verder overwegend bos. Een interessante woning voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
220m2
Land:
1,406 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 170.000

in huidige staat


Nieuwe info!
Ref. CD736 Sabina gebied: nieuw gebouwd landhuis in traditionele stijl met meer dan 4 hectare grond en een prachtig uitzicht.

Heeft u altijd al een nieuw huis willen hebben dat is gebouwd in de traditionele stijl, dan is dit uw kans! Dit landhuis is volledig nieuw gebouwd, getrouw aan de lokale bouwstijl en in overeenstemming met de hedendaagse standaards op het gebied van regelgeving, isolatie en wooncomfort. De ruime woning, met onder meer een ruime woonkamer en woonkeuken, 3 à 4 slaapkamers, 3 badkamers en een grote garage, is rustig gelegen in het glooiende heuvellandschap van de Sabina. Er is een heerlijk overdekt terras (portico) op de begane grond en een loggia op de 1e verdieping, met prachtig weids uitzicht over het omringende landschap. Zeer geschikt als luxe vakantiewoning, maar ook voor permanente bewoning.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
245m2
Land:
4,128 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 495.000

Verkocht
Ref. CD727 Orvieto: charmant landhuis met volledig omheinde tuin en zwembad.

Op de hoogvlakte gelegen tussen Orvieto en het meer van Bolsena, heeft de eigenaar van deze ruime en geheel gerestaureerde luxueuze boerenwoning, met prachtig aangelegde en volledig omheinde tuin met zwembad, een waar paradijsje gecreëerd. De karakteristieke natuurstenen woning, waarvan de funderingsmuren uit de 19e eeuw dateren, is begin jaren '90 en vervolgens in 2000 volledig, consciëntieus en smaakvol gerestaureerd, waarbij voor de afwerking luxe materialen van hoge kwaliteit zijn toegepast. Verder beschikt deze ruime en lichte woning over onder andere een woonkamer van 60 m2 en in totaal 5 slaapkamers en 4 badkamers. Omringd door landerijen, bestaande uit akkerland, olijf- en wijngaarden, maar op slechts 13 km van de stad Orvieto, is dit een heerlijke plek om zich definitief te vestigen of om op uiterst gerieflijke wijze zijn vakanties door te brengen.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
405m2
Land:
4200 m2
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ N/A

VERKOCHT


In prijs verlaagd!
Ref. CD726 Rotecastello: gerestaureerd dorpshuis met heerlijk terras

Dit leuke dorpshuis op 3 woonlagen ligt in de buitenmuren van een authentiek middeleeuws dorpje  in het midden van Umbrië, tussen Marsciano en San Venanzo. Het stenen huis is volledig gerestaureerd. Het heeft een zitkamer, studeerkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en beneden een gezellige keuken met glazen deuren naar de heerlijke terrastuin in de stadswallen, met prachtig uitzicht op het Umbrische landschap. Een heerlijk vakantiehuis zonder zorgen!

Huis in een dorpje/stad Pand:
160m2
Land:
63 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 150.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD710 Herenhuis met grote tuin in dorpje bij Deruta
Dit grote herenhuis op 3 verdiepingen (+ zolder) ligt in midden in een oud dorpje in het Tiberdal in de buurt van Deruta (beroemd om de keramiek), zeer centraal gelegen tussen Perugia (10 minuten rijden) en Marsciano. Het is al 5 generaties lang in het bezit van één familie, dus gelukkig zijn veel van de authentieke kenmerken van het mooie statige pand behouden gebleven, zoals de hoge plafonds met houten balken en de dikke stenen muren, de grote ramen met louvre luiken, de wijnkelders. Vroeger zaten er twee winketjes aan de straatkant onder het huis. Het huis is structureel in redelijke staat, en eenmaal gerestaureerd zou het perfect zijn als groot woonhuis, Bed & Breakfast, Boutique hotel of verzorgingshuis voor ouderen of speciale doelgroepen. Zeer interessant is hierbij de grote tuin, waar van alles mee gedaan kan worden: zwembad, tennis, moestuin, recreatie, etc. En verder liggen er ook nog 3 schuren in de tuin die ook anders benut zouden kunnen worden. 
Huis in een dorpje/stad Pand:
600m2
Land:
5000 m2
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 280.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD705 Spoleto: compleet idyllisch dorpje met kleine kapel en 180 hectare grond.
Dit privé dorpje in de gemeente Spoleto, bestaat uit een kleine landelijke borgo in het midden van een landgoed van in totaal 180 hectare, voornamelijk hakbossen en ongeveer 30 hectare weilanden. Het complex was een oud klooster, bestaande uit drie natuurstenen gebouwen uit de 14e eeuw met een totale oppervlakte van ongeveer 1.000 m2. Verder is er een kleine plattelands kerk gewijd aan San Fortunato en, op korte afstand, een oude en gedeeltelijk vervallen wachttoren uit de middeleeuwen. De restauratie- en consolidatiewerkzaamheden zijn in 2001 begonnen en thans dienen de optimaliseringwerkzaamheden en afwerkingen nog te worden gecompleteerd. De structuur is bij uitstek geschikt voor een toeristische activiteit of als een wellness-centrum.
Hele borgo Pand:
1000m2
Land:
180 ha
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 1.150.000
ONDERHANDELBAAR

In prijs verlaagd!
Ref. CD700 San Venanzo: fraai Umbrisch landhuis met zwembad en olijfgaard

Dit fraaie landhuis is in 2002 gebouwd in de typische Umbrische boerenstijl, met een torentje, natuurstenen muren, houten balken, terracotta vloeren, maar met grotere ramen en open vertrekken, en meer comfort. Het ligt in een rustig en ongerept gebied, met uitzicht op de beboste heuvels en olijfgaarden in de streek tussen Todi, Monte Castello di Vibio, San Venanzo en Marsciano, even ten zuiden van Perugia.
Het huis heeft een zeer ruime veranda, een zitkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers, alles is afgewerkt met hoogwaardig, origineel en antiek materiaal. In de omheinde tuin ligt een zwembad met zonneterras en buitendouche, en verder overal gazebo's, zitjes, een buitenkeuken en BBQ,  en veel meer. Verder is er ook een heuse olijfgaard met 80 bomen, voor eigen olijfolie!
Een fantastisch vakantiehuis, en makkelijk om te verhuren!

Villa/vrijstaand huis Pand:
250m2
Land:
6000 m2
Streek:
San Venanzo
Prijs:
€ 440.000

Ref. CD699 Penna in Teverina: volledig gerestaureerd landhuis met zwembad, diverse bijgebouwen en bijna 1 hectare land.
Dit ruime landhuis is volledig gerestaureerd en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers. Verder zijn er twee dependances, die thans als B&B worden verhuurd. Alle gebouwen liggen rondom het zwembad, betegeld met mozaïek, met zonneterras en overdekt zitgedeelte. Daarnaast zijn er een drietal houten schuren/opslagruimten, allen in goede staat. Ongeveer één hectare land, volledig omheind, met mooi tuingedeelte, olijfgaard, boomgaard en moestuin. Rustig gelegen op korte afstand van het dorpje Penna in Teverina en de aansluiting op de snelweg A1 (Orte). Zeer geschikt voor permanente bewoning, al dan niet met kleine B&B-activiteit, of riante vakantiewoning.
Gerestaureerd boerenhuis Pand:
460m2
Land:
9840 m2
Streek:
Amelia, Attigliano,Giove, Lugnano, Porchiano
Prijs:
€ 820.000

Nieuwe info!
Ref. CD695 Spoleto: gezellig en karakteristiek stenen dorpshuis met aparte tuin in het dorpje Vallocchia.

Het dorpje Vallocchia, in de gemeente Spoleto, is een geliefde en gezochte lokatie onder, met name, buitenlanders, vanwege de karakteristieke bouw van zijn woningen, de rustige ligging in de bergen, de goede bereikbaarheid en de nabijheid van de stad Spoleto. In het centrum van het dorpje ligt deze gezellige natuurstenen woning, die enkele jaren gelden volledig en in stijl is gerestaureerd met behoud van vrijwel alle karakteristieke details, zoals terracotta vloeren en volledig houten plafonds. De woning, met 2 slaapkamers en één badkamer, is direct bewoonbaar. Een mooie, los van de woning gelegen tuin, biedt de mogelijkheid om buiten te zitten. Een perfecte vakantiewoning!

Huis in een dorpje/stad Pand:
111m2
Land:
105 m2
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 179.000

Ref. CD685 Spello: ruim landhuis met 5 appartementen, zwembad, tennisbaan en een 360 graden uitzicht.
Dit ruime landhuis, met dependance, zwembad en tennisbaan, ligt in de Umbrische Vallei, midden in de driehoek Assisi-Spello-Montefalco. De hoofdwoning heeft één ruim appartement op de begane grond, bestemd voor eigen bewoning, en 2 volledig zelfstandige appartementen op de 1e verdieping bestemd voor de verhuur. In de dependance bevinden zich nog eens 2 volledig zelfstandige appartementen die eveneens voor de verhuur worden gebruikt. In de bijna 4.500 m2 grote en perfect onderhouden tuin bevindt zich het zwembad, omzoomd met rozen, en de tennisbaan op gras. Zeer geschikt voor kleine toeristische activiteit.
Gerestaureerd boerenhuis Pand:
418m2
Land:
4475 m2
Streek:
Assisi, Spello, Bevagna, Cannara
Prijs:
€ 700.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD675 Montefalco: ruime gerestaureerde boerenwoning in een klein dorpje met mooi uitzicht en een naaiatelier!

Ruime en karakteristieke boerenwoning, gelegen aan de rand van een rustig dorpje tussen Montefalco en Trevi. De huidige eigenaren runden er een naaiatelier in, dat nog steeds aanwezig is op de begane grond van het huis. Deze verdieping kan worden verbouwd en bestemd voor verschillende doeleinden. Op de 1e verdieping is er een groot appartement met een woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het volledig gerestaureerde huis heeft meerdere bijgebouwen, die allen volledig moeten worden gerestaureerd. Rondom het huis is er een mooi, vlak stuk land van bijna een halve hectare. Ideaal voor een grote familie of om wonen te combineren met een kantoor of een kleine activiteit aan huis.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
360m2
Land:
4740 m2
Streek:
Montefalco
Prijs:
€ 350.000

Ref. CD673 Te restaureren boerenlandgoed tussen Foligno en Valtopina met uitzicht op de berg Subasio.
Dit boeren landgoed ligt tussen Foligno en Valtopina op de flank van een heuvel met weids uitzicht. Het bestaat uit een traditionele boerenwoning met verschillende agrarische bijgebouwen, waaronder een zeer ruime schuur. De woning, hoewel structureel in goede staat, dient te worden gerestaureerd en hetzelfde geldt voor de bijgebouwen. Twee hiervan zouden tot kamers of appartementen kunnen worden verbouwd indien men een agritoeristische activiteit zou willen beginnen, waarvoor dit object zeer geschikt zou zijn. Ruim 11 hectare land, waaronder zo'n 4 hectare olijfgaard, 3,5 hectare akkerland en 3 hectare weiden en bos.
Te restaureren boerenhuis Pand:
535m2
Land:
11,0215 ha
Streek:
Foligno, Valtopina
Prijs:
€ 350.000

Ref. CD670 Trevi: mooi stenen landhuis met olijfgaarden en een prachtig uitzicht over de Umbrische vallei.

Dit prachtige, antieke landhuis is eind jaren '70 volledig gerestaureerd, waarbij enkele van de kenmerken van de traditionele Umbrische boerenwoningen bewaard zijn gebleven. De ruime woning, met o.a. 4 slaapkamers en 3 badkamers, ligt op de flank van een berg met weids uitzicht over de Umbrische vallei. Het beschikt over een mooie tuin met uitzicht op het historische kasteel van Pissignano en de voormalige 'Borgata San Benedetta', thans Lizori geheten, een piepklein pittoresk dorpje dat in zijn geheel als cultureel artistiek centrum wordt beschouwd. De woning beschikt verder over een ruime garage en 2 olijfgaarden. Geschikt als ruime en luxe vakantiewoning, maar ook ideaal voor permanente bewoning.

Villa/vrijstaand huis Pand:
460m2
Land:
3295 m2
Streek:
Trevi
Prijs:
€ 450.000

Ref. CD664 Luxueuze en ruime villa met weids uitzicht, zwembad en olijfgaard vlakbij San Gemini.
Deze luxe en ruime villa recht tegenover San Gemini, is gebouwd op de overblijfselen van een oude boerderij. Momenteel is de villa opgedeeld in twee onafhankelijke appartementen die zijn verbonden met elkaar door middels van een binnentrap. Verder is er een vrijstaand bijgebouw met een één-kamer appartement voor gasten, een mooi verwarmd zwembad met een prachtig uitzicht, een rustieke tuin en een olijfgaard van bijna 1 hectare die dit interessante eigendom completeren.
Villa/vrijstaand huis Pand:
340m2
Land:
1,473 ha
Streek:
Terni
Prijs:
€ 950.000

Ref. CD663 Nieuw gebouwde villa met portico's en magnifiek uitzicht op Todi.
Deze nieuw gebouwde villa, waarvan de bouw is afgerond in 2009, ligt aan de rand van het klein dorpje Vasciano in de gemeente Todi. De ruime woning, met o.a. 4-5 slaapkamers, 2 badkamers met bad + douche, 1 toiletruimte, 2 woonkamers met open haard, 2 overdekte terrassen en een volledig omheinde tuin van zo'n 1.970 m2, is zowel geschikt voor permanente bewoning als voor vakantiewoning. Rustig gelegen met schitterend uitzicht over het umbrische heuvellandschap en de stad Todi.
Villa/vrijstaand huis Pand:
235m2
Land:
1970 m2
Streek:
Todi, Monte Castello di Vibio
Prijs:
€ 360.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD657 West Umbrie, authentiek boerenhuis met schuur, te restaureren

Dit heerlijk ruime boerenhuis gelegen in de heuvels in het rustige Westen van Umbrie, niet ver van Toscane en Lazio, bevindt zich nog in goede staat. Het heeft 6 slaapkamers, een ruime ouderwetse keuken met een enorme, typisch Umbrische, open haard, en diverse kelders op de begane grond en een grote stal waar de koeien stonden. Er staan bijgebouwen bij en een oude pizzaoven. Het pand moet gerestaureerd worden en omgevormd tot een heerlijk vakantiehuis voor een groot gezin, met gastenwoningen erin, of als B&B. In de tuin is ruimte genoeg voor een zwembad. Ook geschikt voor meerdere gezinnen!

Te restaureren boerenhuis Pand:
384m2
Land:
3000 m2
Streek:
San Venanzo
Prijs:
€ 150.000

Ref. CD643 Perugia: in de oude stad, dorpshuis met dakterras

In het gezellige wijkje Borgo S.Antonio in Perugia, in de oude stad, verkopen wij een praktisch vrijstaand huis op 3 niveaus met dakterras. Het huisje wordt thans volledig gerestaureerd (bijna klaar) en heeft een open zitkamer/kantoor/studeerkamer/gastenkamer op de begane grond met badkamer en berging en karakteristieke natuurstenen muren en boogjes, een lichte open zitkamer (of slaapkamer) met badkamer en wasruimte op de eerste verdieping, en een slaapkamer op de tweede verdieping met het ruime dakterras op het zuiden, met prachtig uitzicht over de daken en de heuvels richting Assisi.
Een ideale plek voor wie het echte Italiaanse leven wil proeven in een klein stadsstraatje, waar nauwelijks verkeer doorheen rijdt, en zonder land dat moet worden onderhouden, maar wel met een buiten! Ook zeer geschikt om te verhuren aan de vele buitenlandse studenten die Italiaanse les volgen aan de Università per Stranieri (5 minuten lopen)!

Huis in een dorpje/stad Pand:
75m2
Land:
15 m2
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 144.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD639 Pietralunga: enorm huis met 6 appartementen en 20 ha land
Dit enorme huis op 2-3 verdiepingen met 2 bijgebouwen en 20 ha land ligt hoog in de heuvels in de driehoek Umbertide, Gubbio, Pietralunga, in Noord Oost Umbrie. Het heeft spectaculair uitzicht, vooral vanaf de enorme veranda aan 3 zijden op de 1e verdieping. Het huis bestaat uit 6 wonigen en er is ruimte voor meer, indien gewenst. Het heeft ook een natuurbad met zwavelhoudend water, en een sauna! Ideaal als B&B/agriturismo/wellness centrum midden in de ongerepte natuur, ver weg van de stress van het stadsleven.
Boeren landgoed of agriturismo Pand:
675m2
Land:
20 ha
Streek:
Pietralunga
Prijs:
€ 495.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD634 Omgeving Lago Trasimeno: gerestaureerd boerenhuis met zwembad

Een charmant boerenhuis met cypressen, in de buurt van het Trasimeno Meer, op nog geen 2 km van een dorp met alle voorzieningen! De eerste verdieping is al helemaal gerestaureerd, met grote open zitkamer en keuken,  3-4 slaapkamers, loggia en 2 badkamers. De begane grond kan nog worden afgewerkt en gebruikt als gasten appartementen of B&B. Heerlijk zwembad met prachtig uitzicht rondom. Echt een heerlijk vakantiehuis voor een gezin of voor langere bewoning met eventueel een B&B erbij.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
385m2
Land:
3500 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 549.000

Ref. CD632 Assisi, gerestaureerd boerenhuis met zwembad en 6,7 ha land
Dit stoere huis troont uit boven een groen veld midden op zijn eigen land, en heeft een geweldig uitzicht op de bossen en heuvels van de Natuurpark Monte Subasio, de berg van Assisi (Unesco Cultureel Erfgoed). Het huis is met de lokale bouwtechnieken van een hoop stenen omgetoverd tot een comfortabel woonhuis met een grote open woonkeuken en open zitkamer met open haard en openslaande deuren naar de veranda, 3-4 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Vergunning voor een bijgebouw van 28 m2.  Rondom een ruim grasveld en iets lager een nieuw zwembad met zoutwater installatie. Een ideale plek om te genieten van de rust en de natuur, heerlijk voor lange vakanties, permanente bewoning of om te verhuren!
Gerestaureerd boerenhuis Pand:
260m2
Land:
6,7 ha
Streek:
Assisi, Spello, Bevagna, Cannara
Prijs:
€ 575.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD631 Bevagna, gerestaureerd boerenhuis met binnenbad
Dit stenen boerenhuis op 3 woonlagen ligt aan de voet van een middeleeuws dorpje bij Bevagna (één van de mooiste borghi van Italie) met prachtig uitzicht over de heuvels tot aan Assisi (Werelderfgoed Unesco). Het huis is van een ruïne omgetoverd tot een aangename en comfortabele woning met woongedeelte bovenin, 2 slaapkamers en een gastenwoning op de tussenverdieping en het indoor zwembad op de begane grond. Het huis is in de helling gebouwd, dus alle verdiepingen komen direct uit in de tuin. Een ideaal huis voor permanente bewoning,  lange vakanties en verhuur, op een rustige plek maar op loopafstand van het dorp.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
365m2
Land:
9500 m2
Streek:
Assisi, Spello, Bevagna, Cannara
Prijs:
€ 599.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD626 in dorpje bij Todi: charmant dorpshuis met tuintje

Dit schattige dorpshuis op 3 woonlagen staat in een heel oud dorpje (uit 1410) en heeft een terras-tuintje met geweldig uitzicht op Todi. Het authentieke huis is ruwbouw gerestaureerd met veel zorg en aandacht voor de originele kenmerken en materialen. Het is een licht en zonnig huis en voelt goed aan. Vooral de vier kruisgewelven op de begane grond zijn schitterend. De kosten om het huis af te werken zijn geraamd op ca 50-60.000 Euro, en dan heeft u echt een juweeltje in het Umbrische landschap, een ideale plek voor (lange) vakanties! INTERESSANTE PRIJS!

Huis in een dorpje/stad Pand:
180m2
Land:
30 m2
Streek:
Todi, Monte Castello di Vibio
Prijs:
€ 75.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD624 In borgo bij Todi: woningen in gerestaureerde Palazzo met zwembad
Drie woningen in een met zorg gerestaureerde palazzo in de buitenmuren van het kasteeldorpje Collesecco ten zuiden van Todi. Het complex (totaal 8 woningen) heeft een gemeenschappelijke opgang, tuin en zwembad op het zuiden, en een parkeerplaats voor elke woning. Het uizicht is er werkelijk fabelachtig mooi! Een perfecte oplossing voor wie in een authentiek Italiaans dorpje wonen, maar wel in een stijlvolle woning en met het comfort van een zwembad.  1 Woning heeft een schitterend dakterras en 1 een Frans balkon. Ideaal als vakantiewoning zonder zorgen! Interessante prijzen en hoogwaardige afwerking.
woning in een residence Pand:
115m2
Land:
10 m2
Streek:
Todi, Monte Castello di Vibio
Prijs:
€ 150.000
vanaf

Ref. CD619 bij Trestina: woning in oude Palazzo
Een fascinerende woning in een 15e eeuwse Palazzo, ooit het huis van een belangrijke lokale familie in een oud dorpje boven op een heuvel in de buurt van Trestina, bij Città di Castello, in Noord Umbrie, niet ver van de Toscaanse grens. De familie verkoopt nu een deel van dit enorme pand: de authentieke woning van de grootouders, met hoge gewelfde plafonds, stenen schouwen, oude terracotta vloeren, houten balken. Het is een woning op 3 etages, met een gemeenschappelijk erf en een privé tuintje voor de deur, plus een stuk land met genoeg ruimte voor een zwembad, indien gewenst. Het oude pand is nog in goede staat maar moet deels opgeknapt worden. Er zijn koele gewelfde wijnkelders, en grotten, de voorname woning met een grote sierzaal, diverse salons, een grote keuken en eetkamer, slaapkamer, badkamer, en diverse zolderkamers met hoge plafonds. Echt een ideale plek voor lange, inspirerende  zomervakanties, in  authentiek Italie!
Naast de originele woning is er nog een woning te koop van ca 300 m2, gerenoveerd en direct bewoonbaar, met een bijgebouw en meer land. Gecombineerd zouden beide woningen een prima B&B kunnen worden.
half-vrijstaande woning, of appartement Pand:
400m2
Land:
1000 m2
Streek:
Città di Castello
Prijs:
€ 350.000
of 595.000 Euro voor het geheel.

Ref. CD617 Sabina: prachtig landhuis met zwembad

Deze mooie, ruime, landelijke villa, is onder architectuur nieuw gebouwd op ca. 1,4 ha land in het ongerepte heuvellandschap van de Sabina, op de grens tussen Umbria en Lazio in de gemeente Montebuono. De villa, rustig, maar niet geïsoleerd gelegen, heeft een mooie tuin met zwembad en prachtig groot terras. De afwerkingen zijn van uitstekende kwaliteit en de villa is volledig volgens de eisen des tijds ingericht. Een heerlijke woning met veel ruimte en potentiëel, zowel geschikt voor permanente bewoning of als een luxe vakantiewoning.

Villa/vrijstaand huis Pand:
340m2
Land:
1,384 ha
Streek:
Lazio
Prijs:
€ 498.000

Nieuwe info!
Ref. CD610 Gerestaureerde boerenwoning met etnisch interieur en vergunning B&B omgeving Foligno.
Ruime en volledig gerestaureerde woning, rustig gelegen aan de rand van een klein dorpje in de bergen tussen Foligno en Valtopina. De woning, met etnische inrichting, heeft 8 slaapkamers en 5 badkamers en wordt thans gebruikt als B&B. De plaats en het terras zijn bestraat en verfraaid met bloembakken, vazen en een gazebo. Mooi weids uitzicht over de vallei en omliggende bergen. De eigenaar heeft recent het laatste deel van het huis gekocht met garage en ca. 1,4 ha. aangrenzend land.
Gerestaureerd boerenhuis Pand:
375m2
Land:
1,395 ha
Streek:
Foligno, Valtopina
Prijs:
€ 395.000

Ref. CD609 Trasimeno Meer: heerlijk gerestaureerd boerenhuis met zwembad

Mooie stenen boerenhuizen met zicht op het Trasimeno Meer kom je niet zo vaak tegen, maar wij hebben er één gevonden: deze mooie gerestaureerde casale op 3 verdiepingen heeft een overweldigend uitzicht, pal op het meer, naar het Oosten, Zuiden en Westen, een prachtig aangelegde tuin met terrassen en een fantastisch zwembad!  Het huis ligt niet geisoleerd, er liggen een paar andere mooie casali vlakbij maar niet in het zicht, en het is makkelijk te bereiken, op 700 meter van de snelweg, waardoor u zo in Perugia en allerlei bestemmingen in Umbrie en Toscane bent. Het huis is volledig gerestaureerd en wordt gemeubileerd verkocht. Het heeft een zitkamer met boog, een moderne keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een studeerkamer. Er is een bijgebouw dat een prima gastenhuisje zou zijn, en een dubbele garage beneden. Een perfect (vakantie)huis voor gezin en vrienden!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
270m2
Land:
1930 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 690.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD608 Serre di Rapolano: schattig gerestaureerd dorpshuis
Dit is een schattig huis in het 17e eeuwse Toscaanse stadje Serre di Rapolano, in het hart van de Crete Senesi (de beroemde rood-zilver gekleurde heuvels) in de buurt van Siena (15-20 minuten rijden) en op slechts een uur rijden van Florence en Perugia. Niet ver van de beroemde abdij Monte Oliveto Maggiore, Arezzo, Pienza, Montepulciano, Montalcino, het hart van de wijngaarden en -procucenten. Rapolano is ook beroemd om zijn thermale baden en travertijn steengroeven. Veel gebouwen in het dorp zijn dan ook gemaakt van de witte travertino steen, en er zijn vele gezellige pleintjes waar de mensen zitten te relaxen.  Het is er rustig en veilig.
Dit huis staat op zo'n piazzetta; het is aan 3 kanten vrijstaand en heeft 4 woonlagen. Het lichte, op het zuiden gelegen woonhuis is kort geleden met veel zorg en gevoel voor stijl gerestaureerd, waarbij de oude kenmerken behouden zijn gebleven en er verder alle comfort van een modern huis in zijn ingebouwd, met een nieuwe CV, moderne keuken, luxe badkamers, en moderne verlichting. Het heeft thans 2 zitkamers, een goed uitgeruste keuken, 2 open haarden, 2 badkamers en 1 grote slaapkamer. Eventueel kan één van de zitkamers een tweede slaapkamer worden. Parkeerplek op straat. 
Huis in een dorpje/stad Pand:
140m2
Land:
0 m2
Streek:
Toscane
Prijs:
€ 209.000

In prijs verlaagd!
Ref. CA582 omgeving Perugia: gerestaureerde woning in prestigieuze residence met zwembad

Deze woning staat in een exclusieve kleinschalige residence tussen Perugia en Marsciano.  Hier zijn drie oude boerenhuizen volledig gerestaureerd en omgetoverd tot 8-9 comfortabele woningen, op gemeenschappelijke, omheinde terrein met automatische poort, interne lanen, parkeerplaatsen voor de eigenaars en bezoekers, en een zeer ruim zwembad met zonneterras, grasveld en zithoek onder de pergola. De woning heeft een ruime tuin en een carport. Op de begane grond de keuken en zitkamer in de limonaia (serre), met geweldig uitzicht, en boven twee slaapkamers en een dakterras.  De afwerking kan naar uw smaak worden uitgevoerd. Ook interessant in combinatie met de ernaast gelegen woning CY847 die ook bij ons te koop staat! Ideaal voor vakantie en om te verhuren.

woning in een residence Pand:
105m2
Land:
1000 m2
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 180.000

Zeer interessant!
Ref. CD581 Uitstekende investeringsmogelijkheid in het glooiende heuvellandschap van Trevi.
Net onder Trevi ligt in het glooiende heuvellandschap dit indrukwekkende eigendom met een totale oppervlakte van ca. 6.235 m2. De strategisch gelegen panden zijn uitstekend bereikbaar vanwege de nabijheid van het treinstation van Trevi (lijn Rome-Ancona) en de aansluitingen op de snelweg Foligno-Spoleto. Het hoofdgebouw van ca. 4.150 m2 is structureel volledig gerestaureerd; de overige gebouwen zijn volledig te restaureren. Het gehele complex heeft een commerciele/toeristische gebruiksbestemming en leent zich uitstekend om te worden gebruikt als hotel, kantoor, verzorgings- of bejaardenhuis, opleidingscentrum of winkelcentrum. Zeer interessante prijs, uitstekende investering!
Commercieel: restaurants, hotels, kantoorruimte, etc Pand:
4150m2
Land:
8310 m2
Streek:
Trevi
Prijs:
€ N/A
Prijs op aanvraag

In prijs verlaagd!
Ref. CD575 Gualdo Cattaneo, te restaureren huis en 2 bijgebouwen, op 1,5 ha land
Dit is een object met veel potentieel, midden in het hart van Umbrie, niet ver van het levendige dorpje Gualdo Cattaneo.  Via een zandweggetje dwars door de glooiende heuvel bereik je dit huis, midden in een olijfgaard (114 bomen) en walnotenplantage, net onder de top van een heuvel, met schitterend uitzicht over de Monti Martani. Het oude pand van 186 m2 moet volledig gerestaureerd worden. Er mag nog 100 m2 aan vast worden gebouwd, en de 2 stallen (40 en 60 m2) mogen binnen een straal van 50 m verplaatst worden, leuk als apart gastenhuisje. De plek voelt goed aan en kan, eenmaal gerestaureerd, een geweldig vakantiehuis worden. Ruimte zat voor parkeergelegenheid, zwembad en mooie tuin. Er is ook een vijver.

 

Te restaureren boerenhuis Pand:
250m2
Land:
1,5 ha
Streek:
Collazzone, Gualdo Cattaneo, S. Terenziano
Prijs:
€ 99.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD557 Zeer ruime stadsvilla met park in S.Lorenzo in Campo.

Deze zeer ruime en voorname stadsvilla staat aan de rand van het historisch centrum van San Lorenzo in Campo, op ca. 20 min. van de Adriatische kust. Zijn afmetingen, originele details en mooi aangelegde tuin van meer dan 4.500 m2, maken deze villa zeer geschikt voor een grote familie, een praktijk aan huis of een kleine B&B.

Villa/vrijstaand huis Pand:
725m2
Land:
5100 m2
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 420.000

Ref. CD540 Historisch herenverblijf tussen Todi en Orvieto met zicht op het meer van Corbara

Voormalig kasteeltje uit de 12e eeuw met park en ca. 6 ha. land, gelegen binnen een grote agri-toerisme tussen Todi en Orvieto, in een dominerende positie met zicht op het meer van Corbara. Zeer geschikt als exclusief landgoed voor privé-woning of voor kleine, exclusieve B&B.

Luxe landhuizen, kastelen of palazzi Pand:
570m2
Land:
6 ha
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ 620.000

Bod aanvaard
Ref. CD539 Omgeving Orvieto: gerestaureerde boerenwoning met restaurant en uitzicht op het meer van Corbara

Ruime gerestaureerde boerenwoning, gelegen binnen een grote agritoerisme tussen Todi en Orvieto, met 4 appartementen, restaurant, dependance, ca. 3,6 hectare land en uitzicht op het meer van Corbara. Deze ruime en rustig gelegen boerenwoning is zeer geschikt als agritoerisme, country-house of B&B.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
395m2
Land:
3,6 ha
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ N/A

bod aanvaard


In prijs verlaagd!
Ref. CD538 Te restaureren boerenwoning met uitzicht op het meer van Corbara.

Ruime te restaureren boerenwoning, gelegen binnen een grote agri-toerisme tussen Todi en Orvieto, met bijgebouw, ca. 1 ha land en uitzicht op het meer van Corbara. Deze ruime en rustig gelegen boerenwoning is zeer geschikt voor eigen woning, eventueel in combinatie met een kleine B&B.

Te restaureren boerenhuis Pand:
385m2
Land:
10000 m2
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ 360.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD524 bij Marsciano: statig dorpshuis met tuin

Deze B&B staat in een typisch Italiaans dorpje tussen Marsciano en Perugia. Het art-deco pand is rond 1900 door een welgestelde familie gebouwd. Het is met veel liefde gerestaureerd met aandacht voor de oude kenmerken, zoals beschilderde plafonds. Het is nu een comfortabel woonhuis  geworden voor een gezin met 4 B&B kamers, ontbijtzaal kantoor, etc. Nu heeft het pand totaal 8 slaapkamers, 6 badkamers, een ouderwetse ruime keuken met open haard.   Op zolder bevinden zich nog 4 kamers die nog niet gerestaureerd zijn. Er is dus ruimte genoeg om nog meer kamers te maken. Een heerlijk (vakantie) huis voor een groot gezin of voor wie een Bed & Breakfast wil starten in Italië: alle vergunningen zijn aanwezig!

Villa/vrijstaand huis Pand:
380m2
Land:
630 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 399.000

Ref. CD516 Recentelijk gerestaureerde, stenen dorpswoning in een dorpje omgeving Valtopina.

Leuk stenen dorpshuis in het plaatsje Sasso, gemeente Valtopina. De woning is in 1992 en 2004 gerestaureerd en vrijwel direct bewoonbaar. Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers en er dient alleen nog een keuken en het sanitair in één van de badkamers te worden geplaatst. Er is een kleine tuin direct grenzend aan de woning en een klein stukje land direct onder de tuin met mooi weids uitzicht. Zeer geschikt als vakantiewoning.

Huis in een dorpje/stad Pand:
285m2
Land:
230 m2
Streek:
Foligno, Valtopina
Prijs:
€ 210.000

onderhandelbaar


Terug op de markt
Ref. CD500 Zuid-Umbrië: gerestaureerd landhuis met bijgebouw en zwembad in een rustige maar strategische positie

Goed bereikbaar, maar desondanks rustig gelegen en volledig gerestaureerd landgoed op de grens van Umbrië en Lazio. Het landgoed, bestaande uit een hoofdgebouw met 6 slaapkamers, ieder met eigen badkamer, een dependance met 3 slaapkamers, een zwembad en een voetbalveldje, wordt thans gebruikt als toeristische activiteit (B&B) en kan direct als zodanig worden voortgezet.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
420m2
Land:
1,3975 ha
Streek:
Calvi dell' Umbria, Otricoli
Prijs:
€ 600.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD487 Groep van 6 appartementen in een klein dorpje tussen Sellano en Cerreto di Spoleto.
In een klein dorpje vlakbij Postignano, zijn in een groepje van karakteristieke natuurstenen woningen 6 verschillende wooneenheden gerealiseerd. Alle woningen zijn structureel volledig gerestaureerd en voorzien van buitenramen en -deuren. Tevens zijn alle leidingen voor de technische installaties reeds aangelegd. De appartementen kunnen nog naar eigen smaak worden afgewerkt. Ideaal als 2e woning of toeristische activiteit.
half-vrijstaande woning, of appartement Pand:
670m2
Land:
1,325 ha
Streek:
Valnerina
Prijs:
€ 32.000
VANAF

Terug op de markt
Ref. CD477 Ruime en exclusieve stenen villa in een rustig dorpje niet ver van Spoleto.

Deze mooie en ruime rustieke villa ligt in het rustige dorpje Fontanelle, binnen de gemeente Campello sul Clitunno. De perfect onderhouden villa is momenteel opgesplitst in 2 appartementen, één per verdieping, maar kan eenvoudig aangepast worden om als eengezinswoning te worden gebruikt. Een mooie tuin, ruime parkeergelegenheid en een mooi vrij uitzicht maken deze rustig gelegen woning een ideaal onderkomen voor permanente bewoning of luxe tweede woning.

Villa/vrijstaand huis Pand:
320m2
Land:
1720 m2
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 230.000

Ref. CD450 bij Gubbio: 5 luxe woningen in exclusieve residence

Deze prestigieuze residence staat in het ongerepte heuvellandschap tussen Perugia en Gubbio, op een landgoed van ca 55 ha. Het oude boerenpand is geheel gerestaureerd en opgedeeld in 6 ruime comfortabele woningen plus een kerkje en een huis. Voor de fraaie restauratie heeft deze projectontwikkelaar diverse prijzen gewonnen.  Privé tuin, gemeenschappelijk boerenland, oprijlaan, parkeergelegeheid, tuinen, tennisbaan en zwembad. Ideaal als vakantiewoning en goed te verhuren. Er zijn nog 5 woningen beschikbaar

woning in een residence Pand:
129m2
Land:
55 ha
Streek:
Gubbio
Prijs:
€ 495.000

v.a.


Nieuwe info!
Ref. CD443 Perugia, 2 stijlvolle woningen in gerestaureerd boerencomplex

Dit oude boerencomplex is recentelijk omgetoverd tot een exclusieve residence met 8 stijlvolle en ruime woningen, in een schitterend park met pijnbomen, een gemeenschappelijk zwembad en tennisbaan. De projectontwikkelaar heeft diverse internationale prijzen gewonnen voor de eenvoudige maar smaakvolle restauratie waarbij de oude sfeer van de panden behouden is gebleven. Er zijn nog slechts 2 woningen vrij. In prijs verlaagd!

woning in een residence Pand:
130m2
Land:
2,2 ha
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 250.000

en €280.000


Nieuwe info!
Ref. CD380 Ripalvella: nog slechts 2 woningen in een nieuwe borgo met zwembad

Deze gezellige, perfect onderhouden, recent gebouwen borgo met zwembad, tuinen, straatjes en binnenpleintje bevat 16 woningen waarvan er nog slechts 2 van verschillende afmetingen te koop zijn. De woningen zijn gebouwd met veel zorg voor de traditionele  Umbrische stijl met houten balken en terracotta vloeren. De tuinen zijn prachtig onderhouden, met overal bloemen. Een ideaal object voor een vakantie zonder zorgen, ook zeer geschikt om te verhuren. Rust, maar toch dicht bij een klein dorpje, in het hart van Umbrie, tussen Perugia en Todi.

INTERESSANTE PRIJZEN

woning in een residence Pand:
71m2
Land:
3500 m2
Streek:
San Venanzo
Prijs:
€ 170.000

en 200.000 Euro


Ref. CD372 Kleine, volledig gerestaureerde dorpswoning op 8 km van Spoleto.

Deze leuke, volledig gerestaureerde woning ligt in een klein dorpje in de bergen op zo'n 8 km van Spoleto. Het is een gezellige woning met karakteristieke houten plafonds en terracotta vloertegels, een kleine rotstuin en een mooi zwembad met weids uitzicht. Ideaal als vakantiewoning, maar ook voor permanente bewoning.

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
125m2
Land:
580 m2
Streek:
Spoleto
Prijs:
€ 175.000

onderhandelbaar


Nieuwe info!
Ref. CD269 Pieve Torina (de Marken): grote boerenschuur en land met camping bestemming

Een grote boerenschuur op 2 etages, die vroeger hoorde bij het ernaast gelegen herenhuis dat ook te koop staat (CD170). Veel originele kenmerken. Mooie tuin met bron en twee inritten vanaf de weg. Er is meer land te koop waaronder een stuk met campingbestemming, heel zeldzaam! Heel vredig en lieflijk in de bergen tussen Colfiorito en Pieve Torina. Ideaal samen met CD170.

Te restaureren boerenhuis Pand:
320m2
Land:
1070 m2
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 60.000

voor het pand


Ref. CD254 Toscane- Umbrie: voormalig boerenschooltje te koop

Dit komt niet vaak voor: een oud plattelandsschooltje, niet ver van Mercatale (gemeente Cortona,Toscane) en Lisciano Niccone (Umbrie). De oude ruime klaslokalen met grote ramen op de begane grond en de woning van de onderwijzer zijn door de huidige eigenaars opgedeeld in vakantiewoningen. 5-6 slaapkamers, 3 badkamers. Enig opknapwerk vereist. Tuin met opzetzwembad. Zeer rustige ligging midden in de natuur! Prima om als vakantiewoning en/of om te verhuren.

Villa/vrijstaand huis Pand:
218m2
Land:
2050 m2
Streek:
Umbertide, Montone
Prijs:
€ 150.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD221 Lisciano Niccone: fraaie woning in voormalig klooster

Uniek! Deze met smaak gerestaureerde woning op 3 verdiepingen maakte vroeger deel uit van het 11e eeuwse Camaldoleser klooster van San Niccolò del Virgiliano bij Preggio, en ligt op een heuvel in de Niccone Vallei, niet ver van Cortona. Ruime zitkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, atelier/gastenkamer/studeerkamer/kantoor met keukenhoek, plus 3 oude kelders. Mooi verzorgde tuin van ca.400 m2, met zithoekjes en moestuin. Ideaal als vakantiehuis, maar ook voor permanente bewoning in een rustige omgeving, maar niet geisoleerd en niet ver van het gezellige Trasimeno Meer.
Bekijk de video!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
266m2
Land:
400 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 197.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD170 In de Marken: gerestaureerd herenhuis, en camping land

Dit zomerpalazzo (750m2) op 3 verdiepingen werd gebouwd in de 16e en 18e eeuw in een klein dorpje in de buurt van het bekende universiteitsstadje Camerino, in de Marken. Het is circa 20 jaar geleden gerestaureerd, en direct bewoonbaar, opgedeeld in 4 woningen, met privékerkje (ideaal voor trouwerijen!), en het heeft nog veel originele kenmerken.  Het heeft wel 24 vertrekken, 4 keukens en vele oude interessante kenmerken, ideaal voor eigen bewoning en om te verhuren als vakantieappartementen of B&B. De ernaast gelegen te restaureren schuur staat ook te koop CD269. Tevens staat er van dezelfde eigenaar boerenland te koop en een stuk land waarop een camping mag komen, een zeldzaamheid in Italie!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
750m2
Land:
910 m2
Streek:
De Marken
Prijs:
€ 350.000

Nieuwe info!
Ref. CD166 Giomici: villa en bouwkavels in een residence met zwembad

Deze villa is net klaar en ligt binnen een project van max 7 villa's waarvan er al 5 af zijn. De villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime zitkamer met open haard en open keuken, een fijn terras met schitterend uitzicht en een privé tuin. Verder een gemeenschappelijk zwembad. Het complex is gelegen in het prachtige heuvellandschap onder het kasteel van Giomici, bij Valfabbrica, op 20 minuten rijden van Perugia. Modern comfort, beschermd maar toch privé. Ideaal als vakantiehuis of als investering, om te verhuren!

Er zijn ook nog 2 bouwkavels te koop, voor € 50.000 per stuk, of €90.000 voor beide.

Villa/vrijstaand huis Pand:
116m2
Land:
816 m2
Streek:
Perugia
Prijs:
€ 279.000

Ref. CD118 Villa bij Ospedaletto
Aantrekkelijke villa (400 m2) in uitstekende staat in de rustige bossen net buiten Ospedaletto, op de Monte Peglia, een natuurpark tussen Marsciano en Orvieto. Ideaal voor permanente bewoning en deels voor verhuur of B&B. 5000 m2 prachtige tuin en bos. 5 slaapkamers.
Villa/vrijstaand huis Pand:
400m2
Land:
5000 m2
Streek:
Orvieto, Baschi
Prijs:
€ 385.000

Terug op de markt
Ref. CD044 Groot herenhuis in Sant’Arcangelo, op 100m van het Trasimeense Meer.
La Fattoria:18e eeuws herenhuis (300 m²) met kleine tuin (380m2) in rustig straatje in Sant’Arcangelo, aan het Trasimeense Meer. Moet gerestaureerd worden. Zou ideaal zijn als Bed & Breakfast. KOOPJE!
Huis in een dorpje/stad Pand:
300m2
Land:
380 m2
Streek:
Trasimeno Meer
Prijs:
€ 69.000

In prijs verlaagd!
Ref. CD036 Gerestaureerd dorpshuis bij Trevi.

TREVI: Bijzonder, milieuvriendelijk gerestaureerd stenen dorpshuis met eigen tuin en zwembad aan de rand van een dorpje niet ver van Trevi. Kan opgedeeld worden in 2 appartementen. Schitterend uitzicht over de velden en olijfgaarden.

Huis in een dorpje/stad Pand:
185m2
Land:
1330 m2
Streek:
Trevi
Prijs:
€ 340.000

Nieuwe info!
Ref. CD033 Volledig gerestaureerde casale boven Marsciano

Marsciano (4 km): Schitterende, volledig gerestaureerde casale compleet met zwembad en 1 ha land. 2 zitkamers, 2 keukens, 7 slaapkamers, 8 badkamers. Ideaal als ruim vakantiehuis of om er zelf te wonen en een B&B te runnen (er is een vergunning voor). Rustig maar niet afgelegen, interessante prijs!

Gerestaureerd boerenhuis Pand:
330m2
Land:
10000 m2
Streek:
Marsciano
Prijs:
€ 485.000

Le Case di Dorrie - Strada di Montevile 5 - 06126 Perugia - Italy
+39 335 220 727 - lecasedidorrie@gmail.com - BTW nummer: 02749990541