Verzekeringen

Verzekeringen

Het is natuurlijk verstandig om uw huis en inboedel in Italië te verzekeren, of u het nu alleen als vakantiehuis gebruikt of als permanente woning. Als u hier een auto koopt bent u verplicht die, net als in Nederland, W.A. of all-risk te verzekeren voor u ermee de weg op gaat. Misschien wilt u een soort levensverzekering of een aanvullende ziektenkostenverzekering afsluiten. En een aansprakelijkheidsverzekering voor wie huisdieren heeft kan ook geen kwaad.
Maar daar komt weer het bekende probleem om de hoek kijken: het verzekeringsjargon is al moeilijk te begrijpen in de eigen taal, laat staan in het Italiaans; dus waar vindt ik lokaal een verzekeraar die tenminste engels spreekt?
 

Gelukkig heeft Le Case di Dorrie een verzekeringsagent voor u gevonden die alle soorten polissen, voorwaarden en tarieven met u kan doornemen. En… hij spreekt Engels en zelfs Nederlands!

 

Giovanni Rosi werkt bij verzekeringsmaatschappij Aurora. Hij heeft ruime ervaring in het verzekeringswezen en kan alle aspecten met u doornemen. Hij is getrouwd met een Nederlandse en zijn schoonvader in Nederland komt ook uit dezelfde sector. Als u van zijn diensten gebruik wilt maken neemt u dan contact met ons op.

Le Case di Dorrie - Strada di Montevile 5 - 06126 Perugia - Italy
+39 335 220 727 - lecasedidorrie@gmail.com - BTW nummer: 02749990541